1000-1500 TL arası oyuncu koltuğu (Aerocool ThunderX3)

DrWaterbender

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
273
Merhaba arkadaşlar, hem iş hem oyun hem de öğrenim durumundan dolayı günde 10 saate yakın pc başında geçiriyorum ve artık kaliteli bir koltuk almak istiyorum. Uzun bir araştırma yaptıktan sonra Aerocool ThunderX3 modelinde karar kıldım fakat verilecek para az bir para olmadığından 1000-1500 arası farklı önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler.

2 Ay gibi bir süre kullandım gayet kullanışlı ve ergonomik.

Cevap için teşekkürler peki olumsuz gördüğünüz yönleri var mıdır? ve tabandaki minder kalitesi uzun süre oturmalarda ağrı yapıyor muydu?

Bende bunu kullanıyorum hocam yaklaşık 1 haftadır.

Gayet memnunum. Kurulumu falan çok kolay 4 günde geldi zaten. Tavsiye ederim bende.
Günde kaç saat kullanıyorsunuz ve herhangi bir yerinizde ağrı oluşuyor mu? Aerocool'dan aracı firmadan dolayı vazgeçtim gibi ürünlerinin arkasında durmadıkları bir kaç sorun olmuş F/P olarak XDrive yöneldim bende 187 boy 90 kiloyum uygun modelini belirlemek kaldı artık

Günde kaç saat kullanıyorsunuz ve herhangi bir yerinizde ağrı oluşuyor mu? Aerocool'dan aracı firmadan dolayı vazgeçtim gibi ürünlerinin arkasında durmadıkları bir kaç sorun olmuş F/P olarak XDrive yöneldim bende 187 boy 90 kiloyum uygun modelini belirlemek kaldı artık
Hocam günlük min 5-6 saat kullanıyorum. Şuan için bir sıkıntım yok. Gayet rahat. 1.80-83 kiloyum. Oturma yeri sanırım en geniş bu koltuk o yüzden seçtim. Memnunum ben. Tabi son karar yine sizin.

ben rampage kl r90 kullanıyorum konforlu ve malzeme kalitesi iyi ama arada gıcırtılar yapıyor bence xdrive almanız daha mantıklı olacaktır boy 1.82 84 kiloyum

Geri