Neler Yeni

1000-1500 Tl Gamepad önerisi

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sercan Güre
monster pusat pro gamepad kullanıyorum bazı tuşları çok basmaktan içine kaçıyo fifa oynamak için 1-1.5 bandında bir gamepad arıyorum önerilerinizi bekliyorum

Öğrenen_biri

80+ Bronze
monster pusat pro gamepad kullanıyorum bazı tuşları çok basmaktan içine kaçıyo fifa oynamak için 1-1.5 bandında bir gamepad arıyorum önerilerinizi bekliyorum
bu gamepadden 2 rengide var bende. Servise götürdüğümde değişim yaptılar. Sende bi servise uğra derim. Bende ağırlıklı fifa oynayıcısıyım.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sercan Güre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu gamepadden 2 rengide var bende. Servise götürdüğümde değişim yaptılar. Sende bi servise uğra derim. Bende ağırlıklı fifa oynayıcısıyım.
garanti fatura vs yok ama 2.el olarak almıştım

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Cengiz Han
İkinci elden garantili xbox 9. Nesil bakabilirsiniz.

Öğrenen_biri

80+ Bronze
garanti fatura vs yok ama 2.el olarak almıştım
Şimdi farkettim sendeki ilk versiyonmuş, bende clutch modelinden var. Paran varsa xbox kolu al, yoksa pusat clutch garanti ve servis bakımından öneririm. İndirimi girdiği gibi alırsın. Yok bulaşmak istemiyorum dersen forumda boşca 8bit gamepad kolları konuşuldu. Ben sevrisve garanti bakımından pusat clucth öneririm. 1.2-1.3k arasına indirime girerse al derim. Sıkıntı çıkarsa hemen yardımcı oluyorlar 1-2 saate servis haber ediyor zaten.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sercan Güre
teşekkürler herkese

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sercan Güre
arkadaşlar daha almadım da ne önerirsiniz temu da olanı da alamıyorum min sipariş tutarı yüzünden

Thadox

80+ Bronze
arkadaşlar daha almadım da ne önerirsiniz temu da olanı da alamıyorum min sipariş tutarı yüzünden
Easy smx x15 gümrüğe takılmıyor ki? Ben x20 modelinden çok memnunum ve sanırım x15 modeli de çok beğeniliyor bence bi bak buna. İlla yurt içi istersen bütçeni aşan bi önerim var hani belki artarsa alırsın. Fantech Eos Pro 2200₺.
1500₺ ye fantech shooter 3 var hakkında bilgim yok ama fikir olması açısından bunu da yazayım dedim.
Monster gamepadlerde ölü bölge var alınmaz. Hani yılların f710 u bile ondan iyi bence.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sercan Güre
Easy smx x15 gümrüğe takılmıyor ki? Ben x20 modelinden çok memnunum ve sanırım x15 modeli de çok beğeniliyor bence bi bak buna. İlla yurt içi istersen bütçeni aşan bi önerim var hani belki artarsa alırsın. Fantech Eos Pro 2200₺.
1500₺ ye fantech shooter 3 var hakkında bilgim yok ama fikir olması açısından bunu da yazayım dedim.
Monster gamepadlerde ölü bölge var alınmaz. Hani yılların f710 u bile ondan iyi bence.
ya gümrük olayı 27+3 oldu ya olmuyor min sepet tutarı var bir de ben de nedense

Top Bottom