Neler Yeni

1000-1500 TL Kulaklık önerisi

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
İlker Palalı
drop plus kullanıyorum pedleri vs iyice aşındı, arada kablodan ötürü bağlantı sorunu yaşıyorum anlık ve ürünü yenilemek istiyorum.
FPS oyunları için alacağım 1500 TL ye kadar öneri yaparsanız memnun olurum

mythrowib

80+ Silver
drop plus kullanıyorum pedleri vs iyice aşındı, arada kablodan ötürü bağlantı sorunu yaşıyorum anlık ve ürünü yenilemek istiyorum.
Razer Barracuda X Bakabilirsin Kablosuz Olarak gecikmesi falan olmaz, kablolu istersen blackshark v2 alabilirsin

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ

Önerim logitech g g435 Lightspeed olucaktır bu fiyata​

Wonra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Wonra

JBL Quantum 600 Gaming Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah​

İzlenimlerim: Kulaklığı dün sipariş verdim bugün elime ulaştı. Bende drop plus kullanıcısıydım. Açıkcası drop plus çok rahat ses seviyesi çok yüksek ve mikrofonu çok kaliteli olmasına rağmen oyunlarda istediğim performansı vermiyordu sesler çok karışıyor. JBL Quantum 600 ise üst düzey yazılıma sahip 7.1 i sonuna kadar hissediyorsunuz. Müzik dinlerken de hazır presetleri var EQ ayarları için ve benim hoşuma gitti. Oyunlarda nokta atışı adamı tespit edebiliyorum ve sesler karışmıyor sizi yormuyor. Pedleri çok kaliteli dış sesi baya kesiyor hatta bizim kapının zili çok yüksek seviyedir her türlü duyarım bununla hiç duymadım annemden de fırça yedim :D Bluetoth bir kulaklık bu yüzden bu fiyata göre çok iyi özellikleri var
Ekleme Mikrofonu da beğendim

2,4 GHz DTSX V2.0 teknolojisi

Top Bottom