Neler Yeni

1000-1500TL civarı gamepad önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berkay Beyaz
Arkadaşlar genelde böyle souls oyunları vs. oynuyorum elidme çakma bir Xbox kolu var ama çok ölü bölge var kablosuz bir kol arıyorum öneriniz var mı?

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Mehmetcan İvrendi
Arkadaşlar genelde böyle souls oyunları vs. oynuyorum elidme çakma bir Xbox kolu var ama çok ölü bölge var kablosuz bir kol arıyorum öneriniz var mı?
Hocam Temu'ya bakın isterseniz Çok ucuza Çok güzel kaolamalı Gamepad'lr vardı baya iyi ama yorumlarıda çok iyiydi baya da satmıştı yani bakarsanız bulabilirsiniz i tarz ürünler ve indirimle baya ucuza getirirsiniz o bütceye 2 kol +1-2 ufak bı şey alırsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berkay Beyaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Temu'ya bakın isterseniz Çok ucuza Çok güzel kaolamalı Gamepad'lr vardı baya iyi ama yorumlarıda çok iyiydi baya da satmıştı yani bakarsanız bulabilirsiniz i tarz ürünler ve indirimle baya ucuza getirirsiniz o bütceye 2 kol +1-2 ufak bı şey alırsınız
Hocam bunlar çakma gibi geldi orjinal kolları 900 lira civarına satıyor

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam bunlar çakma gibi geldi orjinal kolları 900 lira civarına satıyor
Orjinal-cakama bilemem orasını ama baya iyi duruyolar ve alan kişiler çok memnun kalmış hızlıca bı bakmıştım kötü yorum görmemiştim

-Dikkat edin Yanlışıkla Gamepad kılıfı vs. almayın kontrol edin çünkü kılıfa falanda direk Gamepad resmi koyuyorlar o yüzden iyice bakın yorumlara falanda inceleyin

-Hocam ucuz olmasının sebebi çin gibi nüfusu aşırı yüksek ülkelerde İşçiliğin çok ucuz olması mesela Çin'de normal "Yıllık" maaş 3000$ Dolar bu yüzden çinde vs. Ucuz oluyo mallar yani o konuda endişelenmeyin yorumlara ve satış oranına bakıp alın bence

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
arda bey
500 daha çıkabiliyorsaniz bunu alin xbox kolundan daha iyi bir model

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berkay Beyaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
500 daha çıkabiliyorsaniz bunu alin xbox kolundan daha iyi bir model
Hocam bu fiyata kadar çıkıcak olursam orjinal xbox tercih ederim herhalde daha ucuz öneririz var m acaba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,482
Üyeler
159,013
Son üye
Delabosa
Top Bottom