Neler Yeni

1000-1800 TL Klavye Önerisi

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
%60 ve beyaz olması gerekiyor önerilerinizi bekliyorum. aliexpressten önermezseniz sevinirim 20 gün bekleyemem ancak banggoodun hızlı olduğunu duydum orası olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,190
İsim
Murat Orhan

Yellow switchi çek en iyisi o çünkü.
Pudding keycaps gateron switch

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yellow switchi çek en iyisi o çünkü.
Pudding keycaps gateron switch
yellow switch stokta yok hocam normalde bunu aldım ve stokta olmadığını gormemısım alırken 40 gün beklemem gerekiyordu stokta olması bana kargolanması vs. bende vazgectım ıptal ettim siparişi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,190
İsim
Murat Orhan
yellow switch stokta yok hocam normalde bunu aldım ve stokta olmadığını gormemısım alırken 40 gün beklemem gerekiyordu stokta olması bana kargolanması vs. bende vazgectım ıptal ettim siparişi
40 gün bekle ne olacak kesinlikle değer. ya da farklı switchini al

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bütcen yeterse.

Ucuza ve hemen halletmek istersen

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rampage olması korkutuyor genel olarak rampage klavyeler önerilmiyor cunku hocam bilemedim

Kemo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Kamil Tutal
max 15 gün içinde almam gerekiyor hocam ya bunun brown switchini yada blitzwolf bw kb3 alacağım
Sarı ben de aldım 15 gün işleniyor aşamasında kaldı iptal ettim. Brown da güzel deneyin isterseniz

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
rampage olması korkutuyor genel olarak rampage klavyeler önerilmiyor cunku hocam bilemedim
Huano switchleri var. Kötü değiller yani. PCB kalitesini tam bilemem, ama o kadarda kalitesiz olduğunu sanmıyorum. Rampage'in PCB'leri çokta problem çıkarmıyor genel olarak. TH66'ya çıksanız çok daha iyi olur

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
Huano switchleri var. Kötü değiller yani. PCB kalitesini tam bilemem, ama o kadarda kalitesiz olduğunu sanmıyorum. Rampage'in PCB'leri çokta problem çıkarmıyor genel olarak. TH66'ya çıksanız çok daha iyi olur

blue switch çok tercihim değildir şuanlık aklımda epomaker ile parvus var birde gamakay mk61 brown switch hangisini önerirsin bu üçünden gamakayda akıl çalmıyor değil

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
blue switch çok tercihim değildir şuanlık aklımda epomaker ile parvus var birde gamakay mk61 brown switch hangisini önerirsin bu üçünden gamakayda akıl çalmıyor değil
Gamakayda alınabilir ama hotswap olmaması adam akıllı bir eksi. MK61 yerine GK61'de alınabilir.

Top Bottom