yellow switch stokta yok hocam normalde bunu aldım ve stokta olmadığını gormemısım alırken 40 gün beklemem gerekiyordu stokta olması bana kargolanması vs. bende vazgectım ıptal ettim siparişiGAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$52.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...tr.banggood.com
Yellow switchi çek en iyisi o çünkü.
Pudding keycaps gateron switch
40 gün bekle ne olacak kesinlikle değer. ya da farklı switchini alyellow switch stokta yok hocam normalde bunu aldım ve stokta olmadığını gormemısım alırken 40 gün beklemem gerekiyordu stokta olması bana kargolanması vs. bende vazgectım ıptal ettim siparişi
rampage olması korkutuyor genel olarak rampage klavyeler önerilmiyor cunku hocam bilemedimBütcen yeterse.
Ucuza ve hemen halletmek istersen
Rampage KB-R135 Parvus Brown Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları ve Özellikleri
Rampage KB-R135 Parvus Brown Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Sarı ben de aldım 15 gün işleniyor aşamasında kaldı iptal ettim. Brown da güzel deneyin istersenizmax 15 gün içinde almam gerekiyor hocam ya bunun brown switchini yada blitzwolf bw kb3 alacağım
Huano switchleri var. Kötü değiller yani. PCB kalitesini tam bilemem, ama o kadarda kalitesiz olduğunu sanmıyorum. Rampage'in PCB'leri çokta problem çıkarmıyor genel olarak. TH66'ya çıksanız çok daha iyi olurrampage olması korkutuyor genel olarak rampage klavyeler önerilmiyor cunku hocam bilemedim
blue switch çok tercihim değildir şuanlık aklımda epomaker ile parvus var birde gamakay mk61 brown switch hangisini önerirsin bu üçünden gamakayda akıl çalmıyor değilHuano switchleri var. Kötü değiller yani. PCB kalitesini tam bilemem, ama o kadarda kalitesiz olduğunu sanmıyorum. Rampage'in PCB'leri çokta problem çıkarmıyor genel olarak. TH66'ya çıksanız çok daha iyi olur
Gamakayda alınabilir ama hotswap olmaması adam akıllı bir eksi. MK61 yerine GK61'de alınabilir.blue switch çok tercihim değildir şuanlık aklımda epomaker ile parvus var birde gamakay mk61 brown switch hangisini önerirsin bu üçünden gamakayda akıl çalmıyor değil