almayı düşünüyorum hocam programını indirmeye gerek duydunuz mu?Geçen hafta 1800 liraya MSI Vigor GK41 red switch kablolu mekanik klavye aldım çok güzel tavsiye ederim
hocam bunu kablolu kullanabiliyor muyuz ya da kablosuz kullanırsam bir gecikme yaşar mıyım uzun saatler pc kullanıyorum çünkü o yüzden kablolu istiyorum bir de fiyatı uçmuş 3k ya inerse 2.5k ya alırımiyziconun %20 cashbacki var
AKKO 3098B Plus Black - Gold RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Çoklu Modlar (Bluetooth 5.0, 2.4Ghz ve Type-C) RGB Arka Aydınlatma Çalışırken Değiştirilebilir Soket N-key Rollover PBT Double-shot Tuş Başlıkları 3098B Black – Gold…www.gaming.gen.tr
numpad olması lazımbu fiyat bandında vgn v 87 güzel bir klavye, istersen bi göz at, youtube da tr incelemeleri mevcut
VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Kablolu olarak kullanabilirsinalmayı düşünüyorum hocam programını indirmeye gerek duydunuz mu?
hocam bunu kablolu kullanabiliyor muyuz ya da kablosuz kullanırsam bir gecikme yaşar mıyım uzun saatler pc kullanıyorum çünkü o yüzden kablolu istiyorum bir de fiyatı uçmuş 3k ya inerse 2.5k ya alırım
numpad olması lazım
henüz cok az kullandım uygulamayı indirecek zamanım olmadıalmayı düşünüyorum hocam programını indirmeye gerek duydunuz mu?
hocam bunu kablolu kullanabiliyor muyuz ya da kablosuz kullanırsam bir gecikme yaşar mıyım uzun saatler pc kullanıyorum çünkü o yüzden kablolu istiyorum bir de fiyatı uçmuş 3k ya inerse 2.5k ya alırım
numpad olması lazım