1000-2500₺ Arası Klavye Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
2500
  • Hot Swap olsun
  • F1 F2 F3... tuşları olsun
  • Ok yön tuşları olsun
  • Switchleri çok sesli olmasın

1000-2500₺ arasında klavyeler önerir misiniz?

geç geç kral geç o işleri MCHOSE G75 PRO bütçesinin en kral klavyesi

300 lira fazla ama bence değer

Switch'i çok sesli midir? Blue switch aşırı sesli diye biliyorum da.
1757171032875.webp

İnsanlar kampanya ile 1900'e almış. Şu an 2800 TL bana pahalı geliyor. Yeşil rengi 2360 TL ama renginden dolayı beğenmedim.
Evet ben de aldım. Zamanında şu fiyata satılmış şimdi bu fiyata diye bakmamak gerekiyor ona bakarsan zamanında birkaç bin tl ye iphone satılıyordu. 17 bine rx6800 sistem alınıyordu falan çok örnek sayarım. Mantık hatalı evet. Ama hiç yoksa şöyle düşünebilirsin. Diyebilirsin ki bu paraya bundan iyisi var mı genel özellik ve kalite olarak. Öyle kıyasla. Sonra bak pahalı mı geliyor. Dengi AULA F75 o da 2300TL ben ikisini de kullandım ikisi de güzel klavyeler ama ben mchoseyi genel olarak daha çok beğendim genel olarak aynı sayılabilecek klavyeler. 4000mAh batarya olması lazım aulada g75 proda 8000mAh. bilemiyorum dostum kendi kararın pek güzel klavye yok bence ak820 max var ben tercih etmezdim bunların yanında. ak820 pro gift switch var tercih edilebilir. Ekrana gerek yok diyosan yine ilk başta bahsettiğim 2 modelden devam edebilirsin onun harici de bana göre düzgün klavye yok attack shark a falan yanaşmazdım yerinde olsam bu paraya düzgün klavyeler varken

Evet ben de aldım. Zamanında şu fiyata satılmış şimdi bu fiyata diye bakmamak gerekiyor ona bakarsan zamanında birkaç bin tl ye iphone satılıyordu. 17 bine rx6800 sistem alınıyordu falan çok örnek sayarım. Mantık hatalı evet. Ama hiç yoksa şöyle düşünebilirsin. Diyebilirsin ki bu paraya bundan iyisi var mı genel özellik ve kalite olarak. Öyle kıyasla. Sonra bak pahalı mı geliyor. Dengi AULA F75 o da 2300TL ben ikisini de kullandım ikisi de güzel klavyeler ama ben mchoseyi genel olarak daha çok beğendim genel olarak aynı sayılabilecek klavyeler. 4000mAh batarya olması lazım aulada g75 proda 8000mAh. bilemiyorum dostum kendi kararın pek güzel klavye yok bence ak820 max var ben tercih etmezdim bunların yanında. ak820 pro gift switch var tercih edilebilir. Ekrana gerek yok diyosan yine ilk başta bahsettiğim 2 modelden devam edebilirsin onun harici de bana göre düzgün klavye yok attack shark a falan yanaşmazdım yerinde olsam bu paraya düzgün klavyeler varken
https://wraithesports.com/products/vgn-v87-mekanik-klavye?variant=48587516936385 nasıl sence?

Ne zamandır kullanıyorsun? Klavye çok sesli mi? Ben de onu almayı düşünüyordum fakat beyaz olanının stokları bitmiş, siyahı ise 2400 civarı, pahalı gibi.
2 aydır kullanıyorum, çok sessiz dersem yalan söylemiş olurum ama sesli bir klavye de değil normal düzeyde. swtichlerin sesi güzel bence eğer ışığı kapalı kullanırsan şarjı minimum 4-5 ay gidiyormuş. ben geçen ay taktım hala full şarjı

Geri