Mr Çok Bilmiş
80+
Teşekkürler, kampanya bitmeden almayı düşünüyorum.hocam x1 ultra daha iyi 750 ips 70g
Teşekkürler, kampanya bitmeden almayı düşünüyorum.hocam x1 ultra daha iyi 750 ips 70g
şimdiden hayırlı olsun hocamTeşekkürler, kampanya bitmeden almayı düşünüyorum.
Gaming geni aradım fatura kestiler şimdi , sıkıntı olmadıYani yarın sdadsasadsadas
Seri numarası da gerekmiyor mu yani cihazın hemen o zaman iyiymiş.Gaming geni aradım fatura kestiler şimdi , sıkıntı olmadı
Fatura kesildiği tarih önemli , başvuru tarihi 2 ay daha sürüyorSeri numarası da gerekmiyor mu yani cihazın hemen o zaman iyiymiş.
Şuan alsam risk mi olurFatura kesildiği tarih önemli , başvuru tarihi 2 ay daha sürüyor
Son bir sorum olacak, F1 ile X1 arasındaki tek fark şekli mi acaba?şimdiden hayırlı olsun hocam
Al direkt ara fatura kessinler ben de daha yeni aradımŞuan alsam risk mi olur
glorious model o wireless tavsiye ederimÇok uygun fiyatlı ve güzel göründüğü için bi süredir RAZER Deathadder Essential kullanıyordum (1000hz) fakat bir süredir eski performansında değil.
CS, COD, FORTNITE gibi hızlı oyunlar oynuyorum. Beyaz renk kullanıyorum. Kablolu, kablosuz olması önemli değil.
Şuan kullandığım mouse'daki sıkıntı : Çok hızlı bir şekilde hareket ettirdiğimde algılamıyor veya donuyor. Eğer bir çözümü varsa lütfen söyleyin.
Mouse bilgisi iyi olan biri HZ değerlerinin ne anlama geldiğini anlatabilirmi. TEŞEKKÜRLER
RAZER Deathadder Essential Mouse Beyaz Rz01-03850200-r3m1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Deathadder Essential Mouse Beyaz Rz01-03850200-r3m1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
evet ayarları vardır 125 ile 8k arası.aldığımda 8k olsa bile 4k yada 2k hz oynayabiliyormuyum ?