kral 8khz iyi hosta islemcin high end degilse alamazsin 8000i 4000i r5 5600le falan alirsinda 8k cokta gerekli degil oyunlarda suan asiri desteklemiyo ama ileriye donuk olmus olur o yonden iyi f1 veya x1 arasindaki farkida surdan izleyeblirsn hocam
garantiye göndermeyi düşünüyorum ilerde bi sıkıntı olursa yedek mouse'um olsun istiyorum. Garanti şartlari üzerine olurmu sence kabul edilirmi ?Çok eski mouse ömrü bitmiş olabilir sonuçta elektronik bir şey, yada belki sadece sensor camı tozlanmıştır bi üfleyin.
Aynen zaten bende hz aşığı falan değilim o yuzden ilerde daha iyi pc (v.s) daha iyi ekipmanlarım olunca tekrar bi mouse derdine düşmeyim bu yetsin diye. ♥kral 8khz iyi hosta islemcin high end degilse alamazsin 8000i 4000i r5 5600le falan alirsinda 8k cokta gerekli degil oyunlarda suan asiri desteklemiyo ama ileriye donuk olmus olur o yonden iyi f1 veya x1 arasindaki farkida surdan izleyeblirsn hocam
önerin için sağol alacağım mouse karar verdim sanırım.Asus rog gladius 3 alabilirsin 26.07.24 ekadar satın alırsan 1000tl ödemesi var ben de şimdi aldım
hocam daha önceki konuma bir bakın isterseniz wraith e sports sitesinden kumara girmeyin benim görüşüm böyleVXE R1 Wireless Mouse R1 Pro Max mi alsam yoksa bu blazing olandanmı alsam diye düşünüyorum ama önce bilen birinden tavsiye alsam güzel olur yardım edermisin.
hangi site hocam linki varmıAsus rog gladius 3 alabilirsin 26.07.24 ekadar satın alırsan 1000tl ödemesi var ben de şimdi aldım
hocam daha önceki konuma bir bakın isterseniz wraith e sports sitesinden kumara girmeyin benim görüşüm böyle
Wraith esportstan kumara girmeye değermi
Selamlar baktığım bi konuya göre @freygasm hocamın konusundan baktığım üzere servise gıcırtı var diye yollamış ve uzun süre bekletmişler wraithten kumara girmeye gerek varmı yoksa amazondan gpx2 4k hz update geldi yoksa razer deathadder v3 proyumu tercih etmeliyimforum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
hangi site hocam linki varmı
Yani yarın sdadsasadsadasAsus rog gladius 3 alabilirsin 26.07.24 ekadar satın alırsan 1000tl ödemesi var ben de şimdi aldım
Aynen ben aldım bakalım kumar oynadık birazYani yarın sdadsasadsadas
Bende R1 Pro max ve dongle almayı düşünüyordum ancak şimdi sizin attığınız mouse'u gördüm. R1 Pro Max mı daha iyi özellik olarak x1 ultra mı? Dongle ile aynı fiyata geliyorlar. İşlemcim 7500fkral 8khz iyi hosta islemcin high end degilse alamazsin 8000i 4000i r5 5600le falan alirsinda 8k cokta gerekli degil oyunlarda suan asiri desteklemiyo ama ileriye donuk olmus olur o yonden iyi f1 veya x1 arasindaki farkida surdan izleyeblirsn hocam
hocam x1 ultra daha iyi 750 ips 70gBende R1 Pro max ve dongle almayı düşünüyordum ancak şimdi sizin attığınız mouse'u gördüm. R1 Pro Max mı daha iyi özellik olarak x1 ultra mı? Dongle ile aynı fiyata geliyorlar. İşlemcim 7500f