RAZER DEATHRADDER 840₺

Alınmaz.

1- Sahte olabilir
2- Kronik arızalı
3- Sensör eski

Deathadder essential, V3, V3 pro, Viper ultimate gibi modelleri kullandım. Viperda rastlamadım ama Deathadder serisinin kronik arızalı olduğu kesin.
herkes kronik arızalı yazmışta ne bu arıza ?

geçen sene gaming gecesinden 400 liraya falan almıştım sıkıntısız kullanıyorum ben

geçen sene gaming gecesinden 400 liraya falan almıştım sıkıntısız kullanıyorum ben
sen yaşamadın diye kimse mi yaşamadı?sen yaşamadın diğer 10 kişi yaşamış demekki bu mouse kronik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesela bendede rival 3 var insanlar scroll tuşu kronik demiş fakat bende sorun olmadı bu ürün sorunsuz demek değil ben şanslıyım

sen yaşamadın diye kimse mi yaşamadı?sen yaşamadın diğer 10 kişi yaşamış demekki bu mouse kronik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesela bendede rival 3 var insanlar scroll tuşu kronik demiş fakat bende sorun olmadı bu ürün sorunsuz demek değil ben şanslıyım
yav sorunu ne diyorum :LOL: mouse kronik ne demek :LOL:

kronik olarak sol tıkı bozuk, scroll hatalı falan bir tanımı yok mu arızanın ? Sadece kronik diyip geçiyor muyuz

Scroll bozuluyor. Ürünlerimi aşırı temiz kullanırım. Scroll çok az kullanılan bir bölüm olmasına rağmen bozuluyor. Aşağı veya yukarı hareket ettirdiğinizde önce aşağı sonra yukarı hareket ediyor. Kısacası verdiğiniz komutu yerine getiremiyor. Tozdan dolayı olsa üfler düzeltirsiniz ama bu öyle değil, tamir edilmeden düzelmiyor.

Garantiye gönderip 0 mouse alan çok oldu.

Scroll bozuluyor. Ürünlerimi aşırı temiz kullanırım. Scroll çok az kullanılan bir bölüm olmasına rağmen bozuluyor. Aşağı veya yukarı hareket ettirdiğinizde önce aşağı sonra yukarı hareket ediyor. Kısacası verdiğiniz komutu yerine getiremiyor. Tozdan dolayı olsa üfler düzeltirsiniz ama bu öyle değil, tamir edilmeden düzelmiyor.

Garantiye gönderip 0 mouse alan çok oldu.
anladım teşekkür ederim bilgi için. Scrollu çok başarılı değil zaten mouse un aşırı yavaş. Bahsettiğiniz sorun 10 adet aldığımız mx master 3s in tamamında mevcut. Alıştığımdan hissetmiyorum belki bi kontrol edeyim.

Alınır mı ben daha uyguna bulamadım vatanda 1.100
Sahteyse iade eder biter

Geri