RAZER DEATHRADDER 840₺

Hem ürün kötü hemde satıcı kötü. Alınmaz.

Üstelik çakma.

orijinali olsa bile alınmayacak mouse

Alınır mı ben daha uyguna bulamadım vatanda 1

Alınır mı ben daha uyguna bulamadım vatanda 1.100
Kankam bunun scroll tekerinde uzun kullanımda sıkıntı olabiliyor ve pek ağır bir klavye onun yerine gloriousun mouselarını şiddetle öneririm el yapına göre 3 farklı seçenek var

Alınmaz.

1- Sahte olabilir
2- Kronik arızalı
3- Sensör eski

Deathadder essential, V3, V3 pro, Viper ultimate gibi modelleri kullandım. Viperda rastlamadım ama Deathadder serisinin kronik arızalı olduğu kesin.

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Essential=çöp

Yurt dışından gelecek ürün, aşağıda belirtilmiş. N11'den yurt dışı ürünü seçmek şaibeli görünüyor.

Alınır mı ben daha uyguna bulamadım vatanda 1.100
Essential'lar kronik olarak orta tuş problemli knk onu göz önünde bulundurmanda fayda var. Ben de satın almıştım bana da arızalı gelmişti iade ettim indirimden V2 aldım.

önerin varmı hocam başka ne alabilirim
Tam bütçen ne kadar ve tutuş şeklini söyle ona göre bakayım param güvende olarak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Essential'lar kronik olarak orta tuş problemli knk onu göz önünde bulundurmanda fayda var. Ben de satın almıştım bana da arızalı gelmişti iade ettim indirimden V2 aldım.
V2 de kronik bağlantı kopma problemi var. Aynısı V3 serisinde de var. Herkeste yaşanmıyor ama yaşandığında ise fiziksel müdahale edilmediği sürece düzelmez.

Tam bütçen ne kadar ve tutuş şeklini söyle ona göre bakayım param güvende olarak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

V2 de kronik bağlantı kopma problemi var. Aynısı V3 serisinde de var. Herkeste yaşanmıyor ama yaşandığında ise fiziksel müdahale edilmediği sürece düzelmez.
Ben V2 de yaşamadım bir sorun ama doğrudur

razer deathadder v2 vereyim 500 TL ye elim alışamadı gitti benim eller ufak​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,942
Üyeler
173,747
Son üye
denizyüce
Geri