1000- 3500 arası kablosuz kulaklık önerisi

Reaksiyon skoru
27
Öncelikle herkese iyi günler açıkçası kulaklıklar hakkında pek bilgim yok önceden aldığım Realme Buds T100 adlı kulaklığı kullanıyordum lakin kendisi yavaştan bozulmaya başladı ve yeni kulaklık arayışına girdim açıkçası daha çok tok sesler ve basslar konusunda daha çok önceliğim var t100 kulağıma da güzel oturduğu için bassları da güzelce hissettiriyordu geçenlerde QCY HT08 almıştım fakat nedense onun kadar bass performansı hissedemedim ve tizler vokaller daha önde gibiydi iade ettim lakin mikrofon performansı beklediğimden iyi çıkmıştı sizden ricam belirttiğim bantlarda bana bass ve mikrofon performansı öncelikli olacak şekilde güzel dolu kulaklık önerileri yapabilir misiniz ben baktığımda Capsule 3 pro, anker 4nc, huawei 6i, nothing 2 pro gibi modeller gördüm sizinde fikirlerinizi merak ediyorum

Huawei al rahatına bak

Neye dayanarak peki kullanıyor musunuz biraz bahseder misiniz artıları ve eksilerinden
Birçok tws kullandım
Bunlardan bazıları
Huawei buds se3
Freeclip
Anker r50i
Nothing ear a
Buds 3
Linktech se-19
Bunlar arasında hem şarj optimizasyonu hem kutu hissiyatı ve kulaklık hissiyatı en iyi olanlar huawei oldu.
Ana nedeni ses olarak daha tok ve bozulmayan bir ses veriyor bağ ağrısı yapmıyor.
Huawei zaten kulaklık ve hoparlör konusunda çok iyi bir marka

Birçok tws kullandım
Bunlardan bazıları
Huawei buds se3
Freeclip
Anker r50i
Nothing ear a
Buds 3
Linktech se-19
Bunlar arasında hem şarj optimizasyonu hem kutu hissiyatı ve kulaklık hissiyatı en iyi olanlar huawei oldu.
Ana nedeni ses olarak daha tok ve bozulmayan bir ses veriyor bağ ağrısı yapmıyor.
Huawei zaten kulaklık ve hoparlör konusunda çok iyi bir marka
Anladım aslında o fiyatlar biraz aşıyor da ht08 için yorumunuz var mı birde ear a modeli nasıl memnun kaldınız mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,003
Üyeler
184,870
Son üye
SmoothiesS
Geri