Neler Yeni

1000₺ bütçe ile ekran kartı

Froggremann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mete Can YAŞAR
2.el bi rx 580 590 işinizi fazlasıyla görecektir

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Selim Güvenç
yada çok fazla görünüşe önem verirsende bu var
daha çok istersen yazarsın ben azcık ets2 girem calais duisburg yapıcam daha 10saatlik yolum var duisburga pfff
Görünüş istemem performans olsun başka şey istemem
attıklarımın hepsi rx 580 bakmak istersen bak daha çok ihtiyacın olursa ben bu forumda online bırakıcam ara sıra gelir bakarım
Eyvallah kâfi olanları favoriledim. Hayırlı yolculuk

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
emir mehmet demir
Dostum attığın linkteki karttan her şey çıkabilir .Teşhir adı altında mining kartlarını dahi satabiliyorlar. Kaldı ki ucuz da değil , ortalama 1100 tl gibi bir fiyata rx 570 ler sıfır olarak mevcut ayrıca ekran kartı ikinci el almanı kesinlikle önermem .Çok büyük bir kumar ve bozulan çok kart gördüm .Hele rx 570 rx 580 tarzı kartlar coğu zaman mining içinde kullanılan kartlar .Attığın kart vatanda 1170 tl idi dün , indirimi bugün bitmiş .İndirimleri takip ederek 1130 1150TL civari sıfır güvenilir şekilde alabilirsin. İyi forumlar :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Serkan Baki
stokta az var erken davranmalısın, tükenirse de öneri olarak rx 570 öneriyorum fakat bulabilirsen rx 580 alman daha mantıklıdır.

Selim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Selim Güvenç
Dostum attığın linkteki karttan her şey çıkabilir .Teşhir adı altında mining kartlarını dahi satabiliyorlar. Kaldı ki ucuz da değil , ortalama 1100 tl gibi bir fiyata rx 570 ler sıfır olarak mevcut ayrıca ekran kartı ikinci el almanı kesinlikle önermem .Çok büyük bir kumar ve bozulan çok kart gördüm .Hele rx 570 rx 580 tarzı kartlar coğu zaman mining içinde kullanılan kartlar .Attığın kart vatanda 1170 tl idi dün , indirimi bugün bitmiş .İndirimleri takip ederek 1130 1150TL civari sıfır güvenilir şekilde alabilirsin. İyi forumlar :D
Bende senin gibi düşünüyorum

stokta az var erken davranmalısın, tükenirse de öneri olarak rx 570 öneriyorum fakat bulabilirsen rx 580 alman daha mantıklıdır.
eyvallah

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Samet bozkurt
O fiyata alınabilecek ekran kartları arasında rx 570 veya 580 uygundur istersen temiz 2.el rx 580 8gb alıp paradan kâra bile geçebilirsin tabii ki anakart ram vs önemli sistem özelliklerini atmak lazım dostum

Selim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Selim Güvenç
O fiyata alınabilecek ekran kartları arasında rx 570 veya 580 uygundur istersen temiz 2.el rx 580 8gb alıp paradan kâra bile geçebilirsin tabii ki anakart ram vs önemli sistem özelliklerini atmak lazım dostum
Evet ama işte korkuyorum bi yandan 2.el almaya sistem özelliklerini attım

rx 580 2. ellere bak baya iyi ekran kartı
ekran kartı almaya endişeliyim iyi denk getirirm inşallah

Son düzenleme:

yusuf bali

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
yusuf bali
Instagram