Connect game hakkında çok şikayet görüyorum ve bu kablolumu kablosuzmu?kendim kullanıyorum sorunuz varsa sorabilirsinizEndgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...shop.connectgame.com.tr
kablolu ama kablosu gerçekten çok başarılıConnect game hakkında çok şikayet görüyorum ve bu kablolumu kablosuzmu?
z1 diye modelmi var?
furylevel z1z1 diye modelmi var?
Ben aynı fareyi connectgame üzerinden almıştım herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Eğer kablolu almak istersen fikrin değişirse tavsiye ederim güzel fare. Fiyatı 1500TL'di indirime girmiş.Connect game hakkında çok şikayet görüyorum ve bu kablolumu kablosuzmu?
Kasa masanın altında olduğundan dolayı kablolu olması biraz zorluk çıkarıyor.Ben aynı fareyi connectgame üzerinden almıştım herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Eğer kablolu almak istersen fikrin değişirse tavsiye ederim güzel fare. Fiyatı 1500TL'di indirime girmiş.