Weriandenami
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
merhaba arkadaşlar bütcem 1000 1700 tl arası valorant gibi oyunlar oynjyorum oyuncu kulaklığı bakıyorum önerirniz varmı PEMBE olursa iyi olur
Umarım sevgilisine alıyordurPembe![]()
biraz eski model olabilir ancak James Donkey 710 önerebilirim 2020 de almıştım geçen haftaya kadar kullandım memnundummerhaba arkadaşlar bütcem 1000 1700 tl arası valorant gibi oyunlar oynjyorum oyuncu kulaklığı bakıyorum önerirniz varmı PEMBE olursa iyi olur
Bende de vardı daha üst bir modeli ama bir süre bozuldu ve hiç memnun değildim hocambiraz eski model olabilir ancak James Donkey 710 önerebilirim 2020 de almıştım geçen haftaya kadar kullandım memnundum
doğrudur benimki uzun ömürlü oldu ama daha önce 712 modelinden şikayet duymuştum bende ama 710 dan memnundum benBende de vardı daha üst bir modeli ama bir süre bozuldu ve hiç memnun değildim hocam
Ben 711 kullandım da hiç memnun kalıcak bir yeri yok mik bozuldu pedler döküldü ışığı sönmüyor çingene sarısı yanıyor sabah akşambiraz eski model olabilir ancak James Donkey 710 önerebilirim 2020 de almıştım geçen haftaya kadar kullandım memnundum
Ever şimdi baktım adına 712 kullanmışım ama hiç memnun kalmadım tek güzel olan yanı ışıklı olmasıydı o dönem içindoğrudur benimki uzun ömürlü oldu ama daha önce 712 modelinden şikayet duymuştum bende ama 710 dan memnundum ben