Neler Yeni

1000 ₺ Kablosuz Fare Önerisi

GLOMBY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Bayram Enes
Dostlar cümleten Selamun Aleyküm benim 1000 ₺ bütçem var ve iki fare arasında kaldım. Bu bütçede daha iyileri varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Kritelerim şunlar: Fps oyunları oynuyorum ve kablosuz olsun istiyorum.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
İkisi arasından orochi v2 tercih edilebilir ama ben bunlar yerine N3 tercih ederdim. Teknik özellik bakımında daha iyi ama malzeme kalitesi bir tık bunlardan kötüdür ama rahatsız etmez.

GLOMBY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Bayram Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisi arasından orochi v2 tercih edilebilir ama ben bunlar yerine N3 tercih ederdim. Teknik özellik bakımında daha iyi ama malzeme kalitesi bir tık bunlardan kötüdür ama rahatsız etmez.
Hocam tasarım olarak gerçekten çok hoş ve göze hitap eden bir fareymiş aslında fakat benim için çoğu kullanıcı gibi uzun ömürlü ve ele gelince kaliteli hissettirmesi önemli. Orochi v2'yi hangi yönü için tercih ederdiniz peki ne artısı vardır?

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
Hocam tasarım olarak gerçekten çok hoş ve göze hitap eden bir fareymiş aslında fakat benim için çoğu kullanıcı gibi uzun ömürlü ve ele gelince kaliteli hissettirmesi önemli. Orochi v2'yi hangi yönü için tercih ederdiniz peki ne artısı vardır?
Orochinin rahat olduğu söyleniyordu ben ondan Orochi dedim. Birde Razer premium hissettiriyor. G305 ile çok farkları yok zaten Tek sıkıntısı pilli olması. N3'ün malzeme kalitesi de aşırı dandik değil bu arada. Hissiyatı güzel. Aktif olarak kullanmadım ama elime alma şansım oldu. N3'ü de değerlendirmenizi tavsiye ederim.

GLOMBY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Bayram Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AKTİF

Top Bottom