- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 2.el düşünmüyorum birde dediğiniz model pahalı zaten benim için ikinci el bile olsaLenovo Legion 24.5" Y25f-10 1ms 144hz 65d9gac4tk düşünürsen 3 ay kullanılmış olan monitör satılıktır 144hz 1ms
Hocam 2.el düşünmüyorum birde dediğiniz model pahalı zaten benim için ikinci el bile olsaLenovo Legion 24.5" Y25f-10 1ms 144hz 65d9gac4tk düşünürsen 3 ay kullanılmış olan monitör satılıktır 144hz 1ms
Merhaba fiyat olarak uygun 144hz bakıyorsanız benim size tavsiyem ASUS VP249QGR Modeli bu fiyat aralığında ki en iyi monitör bence bakmanızı öneririm.Arkadaşlar çok kez konu açtım yeni bilgisayar topluyorum. Yeni bileşenler aldıkça diğer ürünlere ayırdığım bütçeleri değiştirmek zorunda kalıyorum. Monitör arayışındayım, 144 hertz olsun gibi bir tutkum yok. Çok ciddi bir oyuncu değilim, arada oyun oynarım ama bilgisayar toplamada birincil amacım oyun oynamak değil. O yüzden şuan 1000 lira civarında bir bütçem var monitör için.24 ya da 27 inc bu özelliklere uygun öneri yapabilir misiniz? Kullanan arkadaşlar kullandıkları ürünle ilgili bilgi verebilirler mi?