YorgunPadişah
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Hepinizi iyi günler arkadaşlar üdn evime 1000 mb fiber bağlandı tt verdiği modeme ek router modem bağlamak istiyorum ethernet kablosuyla hızım düşermi veya ne önerirsiniz
Bizim ev dubleks fiber de üst katta. Alt katta hız baya düşüyor. O yüzden Türk Telekom'un eski modemi router olarak alt katta kullanıyorum. Hız elbet düşüyor çünkü o modemler maksimum 300mbps veriyor benim bildiğim. Ama 100mb bile gayet yeterli oluyor. Ayrıca alt katta bulunan televizyonu falan da router a bağlıyorum.Hepinizi iyi günler arkadaşlar üdn evime 1000 mb fiber bağlandı tt verdiği modeme ek router modem bağlamak istiyorum ethernet kablosuyla hızım düşermi veya ne önerirsiniz
Peki 2. Routerden pcye ethernet kablosuyla bağlasam zararım olurmuBizim ev dubleks fiber de üst katta. Alt katta hız baya düşüyor. O yüzden Türk Telekom'un eski modemi router olarak alt katta kullanıyorum. Hız elbet düşüyor çünkü o modemler maksimum 300mbps veriyor benim bildiğim. Ama 100mb bile gayet yeterli oluyor. Ayrıca alt katta bulunan televizyonu falan da router a bağlıyorum.
İnternet hızı baya düşer, ne kadar düşeceğini denemeden bilemezsin, fakat yine de kullanılabilir olur bence.Peki 2. Routerden pcye ethernet kablosuyla bağlasam zararım olurmu