Öneri 1000 Mbps için Wifi 6 Router öneri

pozalba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
624
Bütçe
4000
Arkadaşlar merhaba

1000 mbps için Wifi 6 router önerisi alabilir miyim
Bütçe Max 4K

İnterneti kimden alıyosan arayıp modem servisi talep et. Türknet i arayıp demiştim wifi6 gönderirmisiniz diye, ücret almadan gönderdiler(zaten servis ücreti ödüyorum)

Olmadı zyxtel den bi skıntı görmedim, rootlanabilir herhangi bi modeli işini görür bence.

Arkadaşlar merhaba

1000 mbps için Wifi 6 router önerisi alabilir miyim
Bütçe Max 4K
süperonline kullanıyorum modemim eski idi modem degişimi istedim faturama 520 tl yansıtıcaklar ocak ayında 4000 tl ödeme servis saglayıcından talep et

Türk Telekom un wifi 6 modemi mevcut zaten verdiler fakat ben onu kullanmak istemiyorum o nedenle yeni bir modem arıyorum

Antensiz router mı olur 🥲

Ekler

• images (3) (6).jpeg
    images (3) (6).jpeg
    17.2 KB · Hit: 54
Antensiz router mı olur 🥲
https://www.akakce.com/router/en-uc...TgFDyUGKYk89Ig3tfWR-SVo4POUhIJ_QaAupyEALw_wcB ax 73 kullanıyorum 1 gbit için genel olarak memnunum. İlk geldiğin de wifi de problem var sandım da speedtest sunucusundan kaynaklı problem varmış. Çekim alanı yeterli 3+1 ev de tam ortadaki odada takılı router her yerde çekiyor. Ayrıca indirme yaparken ping vs. de girmiyor. TT modemini kullanıyordum ben de ama bir indirme başlatıyordum +50 ping giriyordu direkt. Bunda öyle bir sorun yaşamadım +1-2 ping bile neredeyse girmiyor. Diğer önerilebilecek router da keenetic hopper modeli olur.

https://www.akakce.com/router/en-uc...TgFDyUGKYk89Ig3tfWR-SVo4POUhIJ_QaAupyEALw_wcB ax 73 kullanıyorum 1 gbit için genel olarak memnunum. İlk geldiğin de wifi de problem var sandım da speedtest sunucusundan kaynaklı problem varmış. Çekim alanı yeterli 3+1 ev de tam ortadaki odada takılı router her yerde çekiyor. Ayrıca indirme yaparken ping vs. de girmiyor. TT modemini kullanıyordum ben de ama bir indirme başlatıyordum +50 ping giriyordu direkt. Bunda öyle bir sorun yaşamadım +1-2 ping bile neredeyse girmiyor. Diğer önerilebilecek router da keenetic hopper modeli olur.
Bende buna baktım hocam bir de aşağıdaki modele ;

Geri