Neler Yeni

1000 mbps internet icin hangisini seçmeliyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ahmet Tarık Türk
Bulunduğum adreste Türk Telekom’un fiber altyapısı var ve 1000 mbps destekliyor engelli indirimi ile birlikte 450 TL’ye comnet in tarifesini almayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz başka sağlayıcı var mı ?

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Turknetli olmak mı Özel tüketim vergisinden muaf olmak mı deseler ikincisini seçerdim, Turknet'e sorun özel tüketim vergisinden muaf edebiliyorlarsa Turknetli olun

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ahmet Tarık Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Turknet’in gigafiber icin kendi altyapısını lazım diye biliyorum
Turknetli olmak mı Özel tüketim vergisinden muaf olmak mı deseler ikincisini seçerdim, Turknet'e sorun özel tüketim vergisinden muaf edebiliyorlarsa Turknetli olun

Aderal

80+ Bronze
Ya arkadaş bilmiyorsanız yorum yapmayın şu konulara. Adam TT fiber ile 1000 megabit istiyorum diyor adama TurkNet diyorsunuz kafayı sıyırıcam. Dostum Comnet fena değil ama desteği rezalet ötesi. 1000 için bütçen izin veriyorsa direk Türk Telekom en mantıklı seçenek olacaktır.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Ya arkadaş bilmiyorsanız yorum yapmayın şu konulara. Adam TT fiber ile 1000 megabit istiyorum diyor adama TurkNet diyorsunuz kafayı sıyırıcam. Dostum Comnet fena değil ama desteği rezalet ötesi. 1000 için bütçen izin veriyorsa direk Türk Telekom en mantıklı seçenek olacaktır.
Başka tavsiye edebileceğiniz sağlayıcı varmı diye sormuş arkadaş o yüzden öyle dedim türk Telekom u 10 yıldan fazla kullandık mahkemeye kadar çıkacak olduk o lanet marka yüzünden en son para ile hallettik. O yüzden turknet dedim

Aderal

80+ Bronze
Başka tavsiye edebileceğiniz sağlayıcı varmı diye sormuş arkadaş o yüzden öyle dedim türk Telekom u 10 yıldan fazla kullandık mahkemeye kadar çıkacak olduk o lanet marka yüzünden en son para ile hallettik. O yüzden turknet dedim
Hocam problem Türknet demen değil zaten. TürkNet TT altyapısında en fazla 100 Mbps veriyor

Top Bottom