Neler Yeni

1000 Mbps İnternet İçin Modem Önerisi

onurksc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Onur
Arkadaşlar Superonline 1000 Mbps internet kullanıyorum ve superonlinenin verdiği modemden memnum değilim dns vs değiştiremiyoruz, bana özgürce dns vs değiştirebileceğim, oyunlarda vs ping değerini min derecereye düşürebilecek kaliteli bir modem önerir misiniz

Lutza JS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Emir Deniz Mat
Arkadaşlar Superonline 1000 Mbps internet kullanıyorum ve superonlinenin verdiği modemden memnum değilim dns vs değiştiremiyoruz, bana özgürce dns vs değiştirebileceğim, oyunlarda vs ping değerini min derecereye düşürebilecek kaliteli bir modem önerir misiniz
Superonline her türlü dns yasaklaması yapıyor diye biliyorum, modem değiştirseniz bile.

Lutza JS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Emir Deniz Mat

onurksc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üzülerek evet. Dns değiştirseniz bile aradaki paketlere kısıtlama attıkları için bir işe yaramaz.
Modemin arayüzüne girdiğimde dns değiştirtmiyor bende farklı bir modem alıp değiştirmeyi düşündüm ama yeni modemdede mi değiştiremem

Lutza JS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Emir Deniz Mat
Modemin arayüzüne girdiğimde dns değiştirtmiyor bende farklı bir modem alıp değiştirmeyi düşündüm ama yeni modemdede mi değiştiremem
Dns değiştirmeden ziyade, değiştirsen de bir işe yaramıyor. İnternette birkaç rehber var bu durumla alakalı net denemediğim için yanlış yönledirmek istemem ama ilgili konuyu aşağıya bıraktım.

Top Bottom