Neler Yeni

1000 mbps internet servis sağlayıcısı önerir misiniz?

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Ares Blackrosa
konunun tam içindeyiz hocam netspeed'e başvurdum 3 gün sonra aradılar ben interneti bağlattım bile deyip iptal ettirdim, siz 470TL veriyorsunuz şaka gibi fiyat bence.

260TL'ye ben 100mbps alıyorum öneri yaptım bu kadar teşekkürler.
Adam 1000mbps istiyor sen 100mbps öneriyorsun, baya içindesin konunun hocam.

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Ares Blackrosa
" Şu an Netspeed üzerinden 100 mbps internete aylık 470 lira veriyorum. "

yazan yazıya iltifaden yazdım ben bence sen tekrar konuyu oku sonra yaz knk
Hepsini okuyup 1000mbps istediği kanaatine vardım ve kankan değilim çek elini omzumdan.

kozkanat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Özkan Kezer
konunun tam içindeyiz hocam netspeed'e başvurdum 3 gün sonra aradılar ben interneti bağlattım bile deyip iptal ettirdim, siz 470TL veriyorsunuz şaka gibi fiyat bence.

260TL'ye ben 100mbps alıyorum öneri yaptım bu kadar teşekkürler.
1000 mbps için servis sağlayıcısı arayan birine 100 mbps önerin için teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Barış Okumuşoğlu
Yine sizlerin bileceği işler dostlar ama bu Comnet olayından sonra 100-200 TL daha ucuz olsun diye yeni yükselmekte olan ya da yeni firmalara geçiş yapılmaması düşüncesindeyim. Hepsi aynı olacak diye bir şey yok tabi ama sonuçta da hizmet alıyoruz. Zaten çoğu firma TürkTelekom altyapısı üzerinden sizlere hizmet gönderiyor. Yani altyapınızda olan bir sıkıntı tüm sağlayıcıları etkileyecektir. Başınızın ağrımaması adına ya da daha stabil hizmet almanız için daha köklü ve güvenilir firmaları tercih edebilirsiniz. Aylık 300TL fark demek o ay içinde markete bir kere girmemek demek. Yani bakıldığı zaman 300TL büyük bi fark olarak gözükebilir ama markete girip biraz abur cubur almak istediğinizde de bir defa bu parayı veriyorsunuz. Önceliğiniz kaliteli hizmet olsun fiyattan önce.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,800
Üyeler
163,554
Son üye
merakliarastir
Top Bottom