1000 MBpslik internetim var fakat bilgisayarda sadece 100 ünü kullanabiliyorum

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
5,823
Arkadaşlar selam. Başlıkta da dediğim gibi Superonline ın 1000 MBPS lik internetini kullanıyorum. İnterneti dün bağladılar Wifi 6 teknolojisi ile telefondan 700-800 download hızlarına ulaşabiliyorum gerçekten harika fakat bilgisayarsa 90 ı geçmiyor. Anakartım kötü olduğu için olabilir mi? Veya kullandığım kablo vs. desteklemiyor?

Arkadaşlar selam. Başlıkta da dediğim gibi Superonline ın 1000 MBPS lik internetini kullanıyorum. İnterneti dün bağladılar Wifi 6 teknolojisi ile telefondan 700-800 download hızlarına ulaşabiliyorum gerçekten harika fakat bilgisayarsa 90 ı geçmiyor. Anakartım kötü olduğu için olabilir mi? Veya kullandığım kablo vs. desteklemiyor?
Anakartını bilmiyorum ama aynı sorunu kablodan dolayı yaşadım.

Genellikle eski anakartlar bile gigabit desteği sunuyor anakartın nedir? Ayrıca kablonun en azından Cat5E olması lazım.

anakartın hız sınırı 100 mbps olabilir. Anakartın özelliklerine bakmalısın

Anakart'ın Marka Modeli Nedir Ve Kullandığın Kablo CAT? Ya Anakartın Yada Kablon Desteklemiyor.

hocam enternet kablosunun modemden çıkan hıza ulaşabilecek ve aktarabilecek bir kablo olması lazım satın alacağınız yere 1000 Download/1000 Upload hızınızın olduğunu söyleyin

Genellikle eski anakartlar bile gigabit desteği sunuyor anakartın nedir? Ayrıca kablonun en azından Cat5E olması lazım.
Anakart'ın Marka Modeli Nedir Ve Kullandığın Kablo CAT? Ya Anakartın Yada Kablon Desteklemiyor.
Anakartımın o kadar eski olduğunu düşünmüyorum sadece iyi değil. Biostar b450m olması gerek.
Kullandığım kabloyu gidip bir elektrikçiden almıştım zamanında iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Hocam ne kadara bağladılar. Benim laptop uyarı veriyor Wifi6e var ama kullanamıyorum kablonet altyapı olmadığını söyledi.

Hocam ne kadara bağladılar. Benim laptop uyarı veriyor Wifi6e var ama kullanamıyorum kablonet altyapı olmadığını söyledi.
Kurulum modem ücretsizdi pakete de aylık 250 TL ödüyorum.

Anakartin ethernet port hız desteği 100mbps ile sınırlı olabilir zira eski anakartlarda öyle

Geri