Bu marka bu iste cok iyidir kulak ustu modelini kullandim memnun kaldim bu kulakligi kullanmadim fakat markaya guvenim tam ben olsam alirdim fakat kullanmadigim icin kesin birsey diyemiyorum
Trn mt1 fiyat performans iem - En uygun Sıfır KZ Kulaklık fiyatları ile Taşınabilir Ses Sistemleri ihtiyaçlarınız için ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com
Fazla gibi ya. Aslında garanti olayını dert etmesen Sahibinden'e bazen çok güzel ürünler düşüyor. Sıfır kapalı kutu TRN MT1 vardı geçen gün, yanlış değilsem 140 TL falandı. Mis gibi mal o fiyata.
Hocam garanti ve iade konusu benim için çok onemli, ürün bozuk mu geldi iade edebilirim yada bozuldu mu ? garantisi var mesela sırf bu yüzden 200-300 tl fazla verip vg249q monitoru amazondan aldım, olu pixel vb çıkarsa aylarca sürünmemek için
Trn mt1 fiyat performans iem - En uygun Sıfır KZ Kulaklık fiyatları ile Taşınabilir Ses Sistemleri ihtiyaçlarınız için ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com
Bu marka bu iste cok iyidir kulak ustu modelini kullandim memnun kaldim bu kulakligi kullanmadim fakat markaya guvenim tam ben olsam alirdim fakat kullanmadigim icin kesin birsey diyemiyorum
Hocam garanti ve iade konusu benim için çok onemli, ürün bozuk mu geldi iade edebilirim yada bozuldu mu ? garantisi var mesela sırf bu yüzden 200-300 TL fazla verip vg249q monitoru amazondan aldım, olu pixel vb çıkarsa aylarca sürünmemek için
Dışardayım linkleri düzgün inceleyemiyorum tablette, attığın model KS1 mi? Belirgin şekilde daha ucuzsa KS1 al gitsin, oyun açısından fark olmaz. KS2'de BA sürücü kullanmışlar, müzikte özellikle tiz tonlaması için önemli bir sürücü, oyunda farkı anlamazsın. Single DD yeter de artar.
Dışardayım linkleri düzgün inceleyemiyorum tablette, attığın model KS1 mi? Belirgin şekilde daha ucuzsa KS1 al gitsin, oyun açısından fark olmaz. KS2'de BA sürücü kullanmışlar, müzikte özellikle tiz tonlaması için önemli bir sürücü, oyunda farkı anlamazsın. Single DD yeter de artar.
KBEAR KS2 Kulaklık, Stereo Ses Kulak İçi Kulaklık, Yinyoo HiFi Kulak Üstü Kulaklık Gürültü Önleyici Hibrit 1BA 1DD Kulaklık, Koşmak için Çıkarılabilir Kablolu (Mikrofon, Siyah KS2) Model bu hocam
KS1 ve ks2 arasında 20-30 tl fark var hocam şaka gibi ama o şekilde şuan, KS2nin yeşili indirimdeymiş herhalde ozel bir renk, siyah olan ile aynı fiyatta gidip onu alıcam o zaman
KBEAR KS2 Kulaklık, Stereo Ses Kulak İçi Kulaklık, Yinyoo HiFi Kulak Üstü Kulaklık Gürültü Önleyici Hibrit 1BA 1DD Kulaklık, Koşmak için Çıkarılabilir Kablolu (Mikrofon, Siyah KS2) Model bu hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vallah dışarda olduğun halde gelip bana yardımcı oluyorsun ya, ne kadar teşekkür etsem azdır
KS1 ve ks2 arasında 20-30 TL fark var hocam şaka gibi ama o şekilde şuan, KS2nin yeşili indirimdeymiş herhalde ozel bir renk, siyah olan ile aynı fiyatta gidip onu alıcam o zaman
2 haftaya amazon prime day olucakmış, 2 hafta bekleyeyim belki iyi bir şey yada bu kulaklığı daha indirimli bulurum