HyperX Cloud II Gaming Kulaklık 2.199TL AMAZON ALINIR MI

Black fridayi bekle bence, bu arada 8 yıllık ama sürekli güncellendi diye biliyorum yeni versiyondur. Ben beklerdim 1 ay

Ürünün kronik sorunları var ama şöyle söyleyeyim üründen ürüne göre değişiyor tamamen şans işi , bazılarının miki iyi oluyor bazılarınınki çok kötü oluyor veya çoğunda dipses problemi oluyor %72'den sonra. Dediğim gibi her üründe olmuyor çoğunlukta var bu sorunlar ama onların dışında ses kaliteli hala çoğu kulaklıktan iyi ve kaliteli ayrıca yüksek karar size kalmış.

Razer blackshark v2 x'ede bakabilirsiniz güzel kulaklıktır kendisi

Black fridayi bekle bence, bu arada 8 yıllık ama sürekli güncellendi diye biliyorum yeni versiyondur. Ben beklerdim 1 ay
Kesinlikle HyperX Cloud II modelini tavsiye etmiyorum geçen sene 878TL'ye amazon.com.tr'den almıştım ürünü test ettim uzunca üçüncü gün katlanamayıp iade oluşturdum anında. yerine Rampage Fury X aldım tekrardan bi kulaklık alıcak olsam aynından alırım HyperX ilk denememde soğuttu kendinden beni.
Düzeltme: Rampage Fury X modelini 600TL civarına almıştım şuan ki fiyat barlarında tavsiye etmiyorum.

Fury X güzel gibi ama ben aldigimda bozuktu iade etmistim arkadas 3 yildir kullaniyor tas gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,187
Üyeler
192,635
Son üye
etodonmez
Geri