1000 TL Bütçeye Ekran Kartı Önerir Misiniz?

Reaksiyon skoru
37
Anakartim Dirext 11 destekliyor Dirext 12 olmuyor ve 2. El hiç bir öneri istemiyorum Bütçe 1000 TL PC özelliklerim 8 GB ram. intel i 7 3. Nesil (İDARETEN BİR EKRAN KARTI İSTİYORUM İYİ BİR PC ALANA KADAR ) Dirext 11 ve Paylaşımsız bir Ekran Kartı olması çok önemli ve bütçeyide aşmayan1920 1080 çözünürlükte valorant CS go gibi oyunlarda 80 FPS üstü Steam pubg 1920 1080 çözünürlükte 60 FPS veya üstü GTA 5 de 1920 1080 de 30 FPS üstü bi Ekran kartı önerir misiniz? 2. el kesinlikle istemiyorum. DİREXT 11 OLMASİ LAZİM ARKADASLAR. Anakart Modelim inceleyebilirsiniz https://tr.empowerlaptop.com/p/hp-696234-001-motherboard-w1711-2/

Son düzenleme:
2.el istemiyorsan geriye tek çare GT 1030 kalıyor.

sahibinden param güvende ile daha iyi bir kart alabilirsin, sıfır almaktan farkı yok

Sürekli konu açmak yerine konunu yükselt. Bu bütçeye alınabilecek tek kart gt 1030 zaten.
Abi biliyorum hep meşgul ediyorum sizi de çare bulmam lazım 1030 Dirext 11 deatekliyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sahibinden param güvende ile daha iyi bir kart alabilirsin, sıfır almaktan farkı yok
Bozuk kart veriyorlar yada ağa direk 2 gün sonra bozulacak olmuş kart mesela kartı çok yormstu sen o ekran kartını 2 ay sonra kullanamassin bu devirde kimse güvenilir deil

Anakartim Dirext 11 destekliyor Dirext 12 olmuyor ve 2. El hiç bir öneri istemiyorum Bütçe 1000 TL PC özelliklerim 8 GB ram. intel i 7 3. Nesil (İDARETEN BİR EKRAN KARTI İSTİYORUM İYİ BİR PC ALANA KADAR ) Dirext 11 ve Paylaşımsız bir Ekran Kartı olması çok önemli ve bütçeyide aşmayan1920 1080 çözünürlükte valorant CS go gibi oyunlarda 80 FPS üstü Steam PUBG 1920 1080 çözünürlükte 60 FPS veya üstü GTA 5 de 1920 1080 de 30 FPS üstü bi Ekran kartı önerir misiniz? 2. el kesinlikle istemiyorum
Sadece gt 1030 alınıyor sanırsam

Bozuk kart veriyorlar yada ağa direk 2 gün sonra bozulacak olmuş kart mesela kartı çok yormstu sen o ekran kartını 2 ay sonra kullanamassin bu devirde kimse güvenilir deil
Bozuk falan verildiği yok ben aldım kullanıyorum işte çatır çutur. Sıfır almaya kalksam rx 550 alacaktım
Sahibinden sana test etmen için 1 haftaya kadar süre veriyor.

DirectX 11 oyunlarını da oynayabilirsin zaten.
Oyunla alakası yok Dirext 12 desteklemiyor Dirext 12 ekran kartı taktım olmadi abim bilgisayar muhendisi

Kardeşim gt 1030 directx 12 yi destekliyor. :D
GT 1030 siz onerdiniz ben Dirext 11 destekleyen istedim konuyu neden çok yanlış anlıyor herkes ben mi yanlış yazmışım 2 kere Dirext 11 yazdim

Bozuk falan verildiği yok ben aldım kullanıyorum işte çatır çutur. Sıfır almaya kalksam rx 550 alacaktım
Sahibinden sana test etmen için 1 haftaya kadar süre veriyor.
Abi sen hiç kazık yememissin bı ye ozmn anlarsın sahibi iyi birisi millet mining yapıyor ekran kartlarını satıyor bum

Geri