Avolay
80+ Gold
Ben 400e almıştım kampanyadayken ne yazikki bitti 520 şuan en iyiÇok pahalı hocam. Mouse'a daha çok önem veriyorum
Ben 400e almıştım kampanyadayken ne yazikki bitti 520 şuan en iyiÇok pahalı hocam. Mouse'a daha çok önem veriyorum
Mouse:Merhabalar. Toplam 1000-1100 TL'ye kadar Mouse ve klavye önerisi yapabilir misiniz? Mouse daha önemli benim için.
Klavye mekanik olursa red veya brown isterim.
Teşekkürler.
Attığım mouseun kablosu çok hafif aslında, kabloyu hissedeceğini pek sanmam.Konuya yazmamışım özür dilerim. Mouse'u wireless istiyorum.
Mouse'u wireless istiyorum.
?Mouse:
Razer Viper Çift Yönlü Gaming Mouse | ITOPYA
Razer Viper Çift Yönlü Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-02550100-R3M1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Klavye:
Monster Pusat K3 Pro Mechanical Gaming Keyboard | Monster Notebook
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!www.monsternotebook.com.tr
Görmemişim.Monster Pusat K3 Pro Mechanical Gaming Keyboard | Monster Notebook
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!www.monsternotebook.com.trAsus P702 ROG GLADIUS II Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus P702 ROG GLADIUS II Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus P702 ROG GLADIUS II Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 8.347,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
?