Neler Yeni

Öneri 1000 TL Civarı Kablosuz Mouse Önerisi

1000 - 1200 TL civarına kablosuz mouse önerisi verirseniz sevinirim connectgame gibi yerleri gördüm forumda ancak site hiç güven vermedi trendyol gibi satış yerlerinde de arasında çok fiyat farkı var. logitech g305'e baktım bi arkadaş çok olumsuz yorum yapmış. amazona da baktım çoğu yurt dışından geliyor sanırsam pek beklemek istemiyorum açıkçası, yurt dışı ile uğraşmak istemiyorum. önerilerinize açığım.
İncehesapta cuma gecesi indirimleri oluyor orda bazen güzel mouselar oluyor tavsiye ederim.

1000 - 1200 TL civarına kablosuz mouse önerisi verirseniz sevinirim connectgame gibi yerleri gördüm forumda ancak site hiç güven vermedi trendyol gibi satış yerlerinde de arasında çok fiyat farkı var. logitech g305'e baktım bi arkadaş çok olumsuz yorum yapmış. amazona da baktım çoğu yurt dışından geliyor sanırsam pek beklemek istemiyorum açıkçası, yurt dışı ile uğraşmak istemiyorum. önerilerinize açığım.
Biraz daha bilindik bir marka olsun da yurt içi garanti sorunu yaşamayayım dersen kablosuz şarj destekli Monster Pusat One Shot var. Yanda çıkartılabilir ekstra hassas nişan tuşu da var, istediğin macroyu arayabilirsin. Tam senin bütçene göre. Sahibinden'de az kullanılmış ikinci elleri de var.

teşekkür ederim arkadaşlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,280
Üyeler
173,161
Son üye
thugg
Geri