Gamepower ogre rgb varbilekliği suni deri ve 1000 TL'ye değecek klavye bilen var mı kaliteli?
biliyorum onuda o klavye hakkında çok kötü yorum var 2 aya bozuluyormuş tuşları felan basmıyormuş. ve o 700 tl ben 1000 tl civarlarında arıyorumGamepower ogre rgb var
Yani bu fiyatlarda mekanik klavye arıyorsan pek seçenek yok ama iknci ele bakmanı tavsiye ederimbiliyorum onuda o klavye hakkında çok kötü yorum var 2 aya bozuluyormuş tuşları felan basmıyormuş. ve o 700 TL ben 1000 TL civarlarında arıyorum
Sus knk nolur yaa hdgjzegbdvsusbdvYani bu fiyatlarda mekanik klavye arıyorsan pek seçenek yok ama iknci ele bakmanı tavsiye ederim
Kardeşim bu fiyat bandındaki klavyelerin çoğu outemu yada daha başka ucuz switchler kullanıyo ister istemez 1, 1.5 sene içinde basmama sorunları ortaya çıkıyor. Bu dediğim şeyler attığın klavyeler içinde geçerli ***** ***** dalga geçmenin lüzumu yok.Sus knk nolur yaa hdgjzegbdvsusbdv
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
[TRY1,384.04~1482.91] BlitzWolf® BW-KB2 Mekanik Klavye 87 Tuşlar Kablolu Klavye Gateron Optik Anahtar Çalışırken Değiştirilebilir RGB NKRO Type-C Oyun Klavye Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com
BlitzWolf® BW-KB2 Mechanical Keyboard 87 Keys Wired Keyboard Gateron Optical Switch Hot Swappable RGB NKRO Type-C Gaming Keyboardtr-m.banggood.com
[TRY2,403.37] Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye 61 Tuş bluetooth 5.0 Kablolu Çift Modlu RGB Oyuncu Klavyesi Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com
Royal Kludge RK61 bluetooth Wired Dual Mode 60% RGB Mechanical Gaming Keyboard, more details on www.banggood.com, welcome to check it.tr-m.banggood.com
mekanik arıyorum ama diğerleride olur npYani bu fiyatlarda mekanik klavye arıyorsan pek seçenek yok ama iknci ele bakmanı tavsiye ederim
Ap,tal yazdım küfür etmedim yanlış anlamaKardeşim bu fiyat bandındaki klavyelerin çoğu outemu yada daha başka ucuz switchler kullanıyo ister istemez 1, 1.5 sene içinde basmama sorunları ortaya çıkıyor. Bu dediğim şeyler attığın klavyeler içinde geçerli ***** ***** dalga geçmenin lüzumu yok.
Sus knk nolur yaa hdgjzegbdvsusbdv
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
[TRY1,384.04~1482.91] BlitzWolf® BW-KB2 Mekanik Klavye 87 Tuşlar Kablolu Klavye Gateron Optik Anahtar Çalışırken Değiştirilebilir RGB NKRO Type-C Oyun Klavye Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com
BlitzWolf® BW-KB2 Mechanical Keyboard 87 Keys Wired Keyboard Gateron Optical Switch Hot Swappable RGB NKRO Type-C Gaming Keyboardtr-m.banggood.com
[TRY2,403.37] Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye 61 Tuş bluetooth 5.0 Kablolu Çift Modlu RGB Oyuncu Klavyesi Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com
Royal Kludge RK61 bluetooth Wired Dual Mode 60% RGB Mechanical Gaming Keyboard, more details on www.banggood.com, welcome to check it.tr-m.banggood.com
Outemu switchler K552 ve RK61'de bulunuyor BW-KB2'de mis gibi gateron switchler var da ezber konuşmasak keşke. ''Outemu switchlere sahip klavye'' var, ''Outemu switchlere sahip kronik sorunlu klavye'' var. Ben de sevmiyorum outemu switchleri fakat k552, rk61 gibi seçenekler varken Ogre çöpünü almanın da anlamı yok yani. K552'lerde Outemu'dan farklı olarak Outemu Gaote switchler var bu arada daha iyi.Kardeşim bu fiyat bandındaki klavyelerin çoğu outemu yada daha başka ucuz switchler kullanıyo ister istemez 1, 1.5 sene içinde basmama sorunları ortaya çıkıyor. Bu dediğim şeyler attığın klavyeler içinde geçerli ***** ***** dalga geçmenin lüzumu yok.