1000 tl civari red mekanik klavye

kozmosxd

80+
Reaksiyon skoru
97
bilekliği suni deri ve 1000 TL'ye değecek klavye bilen var mı kaliteli?

biliyorum onuda o klavye hakkında çok kötü yorum var 2 aya bozuluyormuş tuşları felan basmıyormuş. ve o 700 TL ben 1000 TL civarlarında arıyorum
Yani bu fiyatlarda mekanik klavye arıyorsan pek seçenek yok ama iknci ele bakmanı tavsiye ederim

Yani bu fiyatlarda mekanik klavye arıyorsan pek seçenek yok ama iknci ele bakmanı tavsiye ederim
Sus knk nolur yaa hdgjzegbdvsusbdv

Kardeşim bu fiyat bandındaki klavyelerin çoğu outemu yada daha başka ucuz switchler kullanıyo ister istemez 1, 1.5 sene içinde basmama sorunları ortaya çıkıyor. Bu dediğim şeyler attığın klavyeler içinde geçerli ***** ***** dalga geçmenin lüzumu yok.

Kardeşim bu fiyat bandındaki klavyelerin çoğu outemu yada daha başka ucuz switchler kullanıyo ister istemez 1, 1.5 sene içinde basmama sorunları ortaya çıkıyor. Bu dediğim şeyler attığın klavyeler içinde geçerli ***** ***** dalga geçmenin lüzumu yok.
Ap,tal yazdım küfür etmedim yanlış anlama

Bunu kullanıyorum ve aşırı memnunum

aradığın klavye direk xgp summoner. Fakat artık fiyatı 2k lara çıktı :/

Outemu switchler K552 ve RK61'de bulunuyor BW-KB2'de mis gibi gateron switchler var da ezber konuşmasak keşke. ''Outemu switchlere sahip klavye'' var, ''Outemu switchlere sahip kronik sorunlu klavye'' var. Ben de sevmiyorum outemu switchleri fakat k552, rk61 gibi seçenekler varken Ogre çöpünü almanın da anlamı yok yani. K552'lerde Outemu'dan farklı olarak Outemu Gaote switchler var bu arada daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,263
Üyeler
195,579
Son üye
Furkanovsk
Geri