DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Wireless düşünürseniz Corsair void wireless var
Laptop kullanıyor sanırımBence ilk işlemcini değiştir fps oyunlari için işlemci lazim çoğunda
Ne saçma bir yorum yaBence ilk işlemcini değiştir fps oyunlari için işlemci lazim çoğunda
Kablosuz olarak arctis 1 wireless ola bilirMerhabalar,
1000TL Civarı bütçem var genelde fps oyunları oynuyorum. Call of Duty Warzone ve Battlefield gibi. Bu oyunlara uygun kulaklık arıyorum. Sadece bilgisayarda kullanacağım ve asıl amacım bu yazdığım tür oyunları oynamak müzik, film önemli değil telefona uyumluluğu önemli değil. Kablolu veya kablosuz olması önemli değil sırf kablolu diye pahalı olmasın.
RGB olması, ışıklı, çok tuşlu havalı tasarımlı vs. olması hiç mi hiç umurumda değil tamamen sağlamlık ve fiziksel kalite önemli benim için hatta sade tasarımı daha çok isterim.
Aşırı yazılımlı ürünler genelde bir süre sonra iyi olmuyor diye düşünüyorum bu yüzden tamamen yazılıma bağlı kaliteye biraz ön yargılıyım ama derseniz ki bunun yazılımı çok iyi sağlam üzmez ona da tamamım.
Önerilere açığım görece taşınabilir olması ,katlanır veya küçülür veya düzgün kablolu, (çantaya koyabilmek açısından) iyi olur gaming laptopum ile kullanacağım ve çantaya rahat sığsın çanta içinde kırılma bükülme vs. yaşanmasın.
aldık hadi bakalım sende arıyorsun hangisi iyi diye yarın gelince sana söylerimuplayalım
hayırlı olsun ben arkadaşımdan 500tlye 10 aylık g pro aldım hala tertemiz müthiş bir kulaklık bence. Ayarlarını doğru yapmazsan kulaklık o kadar iyi değil haberin olsun gidip default haliyle yorumlama kulaklığı bir ses ayarı yapmıştı arkadaşım resmen yanımda gibiydialdık hadi bakalım sende arıyorsun hangisi iyi diye yarın gelince sana söylerim
İşte bende o ayarı yaparım. Bazı yorumlar gördüm çok kötü yazanlar var. Onları okudum ama arkadaşlar. Al dedi aldımhayırlı olsun ben arkadaşımdan 500tlye 10 aylık g pro aldım hala tertemiz müthiş bir kulaklık bence. Ayarlarını doğru yapmazsan kulaklık o kadar iyi değil haberin olsun gidip default haliyle yorumlama kulaklığı bir ses ayarı yapmıştı arkadaşım resmen yanımda gibiydi
kanka benim tek problemim var kulaklığı 10 saat takınca benim kulaklar pertliyo yani böyle 6-7 saatte hiçbir problemi yok ama 9-10 saatte sıkıntı yaratıyoİşte bende o ayarı yaparım. Bazı yorumlar gördüm çok kötü yazanlar var. Onları okudum ama arkadaşlar. Al dedi aldım
g pro x tam e sporcu kulaklığı der susarımUP G Pro X mi Cloud II mi karar veremedim
aldık hadi bakalım sende arıyorsun hangisi iyi diye yarın gelince sana söylerim
Ya işte şu ayarları bi anlatın öğretin sırf o yüzden almak istemedim bu kulaklığı.hayırlı olsun ben arkadaşımdan 500tlye 10 aylık g pro aldım hala tertemiz müthiş bir kulaklık bence. Ayarlarını doğru yapmazsan kulaklık o kadar iyi değil haberin olsun gidip default haliyle yorumlama kulaklığı bir ses ayarı yapmıştı arkadaşım resmen yanımda gibiydi
aldık hadi bakalım sende arıyorsun hangisi iyi diye yarın gelince sana söylerim
Ya işte şu ayarları bi anlatın öğretin sırf o yüzden almak istemedim bu kulaklığı.hayırlı olsun ben arkadaşımdan 500tlye 10 aylık g pro aldım hala tertemiz müthiş bir kulaklık bence. Ayarlarını doğru yapmazsan kulaklık o kadar iyi değil haberin olsun gidip default haliyle yorumlama kulaklığı bir ses ayarı yapmıştı arkadaşım resmen yanımda gibiydi