Neler Yeni

1000 TL civarinda mouse onerisi

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,554
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Herkese iyi forumlar cok memnun oldugum dv2 Mini'nin kablosunun bozulmasi nedeniyle yeni mouse ariyorum. Butcem 1000 TL civarina kadar cikar. Ama sizden istegim 1 tane 500-700 arasi, 1 tane 700-1000 arasi bi tane de 1000-1300 arasi mouse onerirseniz sevinirim. Acikcasi cok para vermek istemiyorum ama duruma gore verebilirim. DV2 Mini sekline ve boyutlarina benzer ve en az DV2 Mini kadar hafif bir mouse olmasi benim icin cok iyi olur cunku cidden cok alismistim, kisacasi kucuk mouse daha iyi olur. Tutus seklimi tam olarak bende anlayamadim kac senedir ama palm, claw arasi diyebilirim oyundan oyuna degisiyor. Kriterlerim bunlar yardimci olan herkese tesekkur ederim.

zort aim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
wolfman inmli

zalfo430

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Arda Yılmaz
Razer cobra öneririm. 900 e almıştım vatandan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
YAKUP CELIK
f

hocam bu delux m800 furylevel z1den iyi midir?

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,554
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Aklimda endgame ile m800 pro var benimde hocam bunlar disinda connectgame ve wrait disi sitelerden oneriniz olabilir mi? Biliyorum siteler guvenilir ama diger alternatiflere de bakmam daha iyi olabilir

zort aim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
wolfman inmli
Aklimda endgame ile m800 pro var benimde hocam bunlar disinda connectgame ve wrait disi sitelerden oneriniz olabilir mi? Biliyorum siteler guvenilir ama diger alternatiflere de bakmam daha iyi olabilir

bütçe artarsa buna da bakabilirsiniz

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,554
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,554
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
@MuratTheFounderOfGariban sizin oneriniz olur mu hocam? Elimde olsa cidden dv2 miniden vazgecmem o kadar alistim ki sanki baska bir mousea gecersem alisamayacagim gibi geliyor. Ondan dolayi dv2 mininin yapisina benzer bir mouse ariyorum ama her secenekte bir sorun cikiyor. Aslinda attackshark x3 dusunuyordum mcusu sorunluymus, delux m800 pro ve xm1r de elime uyar mi emin olamiyorum. Yani cok sorunlu bir fare olmadigi surece sensoru dv2 miniden kotu olmasa benim icin yeterli cokta ust duzey bir beklentim yok benim icin en onemlisi elime uyup uymamasi. Ondan dolayi da connectgame sikinti cikariyor iste.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,988
İsim
Murat Orhan
@MuratTheFounderOfGariban sizin oneriniz olur mu hocam? Elimde olsa cidden dv2 miniden vazgecmem o kadar alistim ki sanki baska bir mousea gecersem alisamayacagim gibi geliyor. Ondan dolayi dv2 mininin yapisina benzer bir mouse ariyorum ama her secenekte bir sorun cikiyor. Aslinda attackshark x3 dusunuyordum mcusu sorunluymus, delux m800 pro ve xm1r de elime uyar mi emin olamiyorum. Yani cok sorunlu bir fare olmadigi surece sensoru dv2 miniden kotu olmasa benim icin yeterli cokta ust duzey bir beklentim yok benim icin en onemlisi elime uyup uymamasi. Ondan dolayi da connectgame sikinti cikariyor iste.
M800 pro alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,175
Üyeler
159,586
Son üye
Kadir bingöl
Top Bottom