Alınır bazen instagramdan donanım arşiv paylaşıyor oradan beğendiğini alabilirsin.Kaliteli, sıcak tutan, birkaç kış kullanabileceğim bir bot önerir misiniz?
Bütçem 1000 lira.
Cat ve Harley Davidson gibi botlar indirimde bin lira civarına düşüyor. Nasıl alınır mı?
harley'in botunu aldım hepsi buradadan 1700 tlden 1000 TL'ye düşmüştü 1 aydır kullanıyorum gayet memnunumKaliteli, sıcak tutan, birkaç kış kullanabileceğim bir bot önerir misiniz?
Bütçem 1000 lira.
Cat ve Harley Davidson gibi botlar indirimde bin lira civarına düşüyor. Nasıl alınır mı?
Geçen aldım 699₺'ye düşmüş. Ara sıra düşüyor. İçi kaliteli duruyor ama hiç giymedim daha. Üşendim 2 gündür masada duruyor.Kaliteli, sıcak tutan, birkaç kış kullanabileceğim bir bot önerir misiniz?
Bütçem 1000 lira.
999₺Kaliteli, sıcak tutan, birkaç kış kullanabileceğim bir bot önerir misiniz?
Bütçem 1000 lira.
AlinirCat Colorado HB'de 1000 TL, alınır mı?
hocam annem bana sormadan 1050 liraya bu catlerden almış fiyatı nasıl iade edeyim mi sizce?Geçen aldım 699₺'ye düşmüş. Ara sıra düşüyor. İçi kaliteli duruyor ama hiç giymedim daha. Üşendim 2 gündür masada duruyor.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
999₺
Havalar iyi gittiği için burada daha hiç giymedim. Sadece denemek için evde giydim baya ağırdı.hocam annem bana sormadan 1050 liraya bu catlerden almış fiyatı nasıl iade edeyim mi sizce?
fiyat olarak nasılHavalar iyi gittiği için burada daha hiç giymedim. Sadece denemek için evde giydim baya ağırdı.