1000 TL Erkek Bot Önerisi

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,194
Kaliteli, sıcak tutan, birkaç kış kullanabileceğim bir bot önerir misiniz?
Bütçem 1000 lira.
Cat ve Harley Davidson gibi botlar indirimde bin lira civarına düşüyor. Nasıl alınır mı?

Bütçem 1000 lira.
Cat ve Harley Davidson gibi botlar indirimde bin lira civarına düşüyor. Nasıl alınır mı?
Alınır bazen instagramdan donanım arşiv paylaşıyor oradan beğendiğini alabilirsin.
Söylediğin markalar güzel

Bütçem 1000 lira.
harley'in botunu aldım hepsi buradadan 1700 tlden 1000 TL'ye düşmüştü 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum

Bütçem 1000 lira.
Geçen aldım 699₺'ye düşmüş. Ara sıra düşüyor. İçi kaliteli duruyor ama hiç giymedim daha. Üşendim 2 gündür masada duruyor.
Screenshot_20230101-165447.png

Screenshot_20230101-165035.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçem 1000 lira.
999₺

Son düzenleme:
Bence Cat veya Harley alınmamalı "kış" için.
Su geçirmez sağlam bir Decathlon ayakkabısı veya varsa Adidas Gore-Tex düşünülebilir.
TNF ve Salomoon zaten 2k dan başlıyor.

Cat ve Harley için çok sert ve rahat olmadıkları söyleniyor.

cat'i bilmiyorum ama harley alınabilir

Geçen aldım 699₺'ye düşmüş. Ara sıra düşüyor. İçi kaliteli duruyor ama hiç giymedim daha. Üşendim 2 gündür masada duruyor.Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

999₺

hocam annem bana sormadan 1050 liraya bu catlerden almış fiyatı nasıl iade edeyim mi sizce?

hocam annem bana sormadan 1050 liraya bu catlerden almış fiyatı nasıl iade edeyim mi sizce?
Havalar iyi gittiği için burada daha hiç giymedim. Sadece denemek için evde giydim baya ağırdı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,762
Üyeler
184,345
Son üye
DonarAtik
Geri