O işlemci 800 satılıyoordu. Ne 1000 i. Şu an 800 - 850 arası. Yanlış bilgi verme!Ryzen 5 1600af 1000tlye bulmuştum bir yerde o fiyat civarında bulursan kaçırma
O işlemci 800 satılıyoordu. Ne 1000 i. Şu an 800 - 850 arası. Yanlış bilgi verme!
AMD Ryzen ™ 5 1600 AF 3.2GHz (Turbo 3.6GHz) 16MB Cache 12nm Yeni Versiyon AM4 İşlemci - Wraith Stealth Soğutuculu | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
STOK DAHA GEÇEN VARDI. YENİLENİYOR HEP. İNSANLARA KAZIR YEMEYİ ÖĞRETMEYİN! STOK AZKEN FİYATLAR UÇMUŞ. ADAM NİYE O KADAR PARA VERSİN.HANİ KARDEŞ STOK NERDE!
STOK DAHA GEÇEN VARDI. YENİLENİYOR HEP. İNSANLARA KAZIR YEMEYİ ÖĞRETMEYİN! STOK AZKEN FİYATLAR UÇMUŞ. ADAM NİYE O KADAR PARA VERSİN.
Normal de amd ryzen 5 1600 af 12 nm işlemci önerirdim. Ama şu an gereksiz pahalı yani fiyatları uçmuş.800-1000 TL arası işlemci önerirmisniz
Tamam. Ryzen hakkında pek bilgim yok ama ryzen 5 1600 af bir aralar f/p işlemciydi.1600 AF yerine Ryzen 3 3100 varken 1600 AF alınmaz.
Diğer arkadaşın 1000 e bulursan al demesi sinirlendirdi beni.Normal de amd ryzen 5 1600 af 12 nm işlemci önerirdim. Ama şu an gereksiz pahalı yani fiyatları uçmuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam. Ryzen hakkında pek bilgim yok ama ryzen 5 1600 af bir aralar f/p işlemciydi.
Normal de amd ryzen 5 1600 af 12 nm işlemci önerirdim. Ama şu an gereksiz pahalı yani fiyatları uçmuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam. Ryzen hakkında pek bilgim yok ama ryzen 5 1600 af bir aralar f/p işlemciydi.
Önemli olan bana göre fps vermesi değil. Bana göre oyunu hissettirmesi önemli. Her şey fps değil.Zamanında 600 TL iken yine iyiydi ama tam anlamıyla F/P değildi, aynı fiyat bandında bulunan İ3 9100F ondan daha iyi FPS veriyordu.
Yani i3 ün o modeli hakkında fikrim yok bilemem.Önemli olan bana göre fps vermesi değil. Bana göre oyunu hissettirmesi önemli. Her şey fps değil.