Neler Yeni

1000 TL kasa onerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmail Yüce
Şu anki bütçemle MSI mag forge 100m alabiliyorum. (1000 TL ) O fiyat bandında daha güzel kasa var mı? Varsa öneriniz nedir? Teşekkürler

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Şu anki bütçemle MSI mag forge 100m alabiliyorum. (1000 TL ) O fiyat bandında daha güzel kasa var mı? Varsa öneriniz nedir? Teşekkürler
MSI Mag forge 100m baya kötü.

Ekran kartın 2 fanlı ise

ekran kartın 3 fanlı ise

yine ikiside tercih edilebilir ama, ben bu kriterlerde tercihimi yapardım. Galax'ı tercih ederdim genel olarak.

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
bu var biraz daha üstüne koyarsan Şu anki bütçemle MSI mag forge 100m alabiliyorum. (1000 TL ) O fiyat bandında daha güzel kasa var mı? Varsa öneriniz nedir? Teşekkürler
bu var istersen ama çok mu fark yaratır o tartışılır ama seçtiğin kasa hiç fena değil ama benim attîğım modelede bir bak istersen hangisi hem cebine hem aklına uyarsa al geç ama 1 bin tl civarı bence bundan iyi kasa bulman zor gibi seçtiğin kasa gayet iyi

Son düzenleme:

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
bu var istersen ama çok mu fark yaratır o tartışılır ama seçtiğin kasa hiç fena değil ama benim attîğım modelede bir bak istersen hangisi hem cebine hem aklına uyarsa al geç ama 1 bin TL civarı bence bundan iyi kasa bulman zor gibi seçtiğin kasa gayet iyi
Attığın link kasa değil ?

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
kesinlikle önermiyorum önünde toz filtresi bile yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartın 2 fanlı ise

ekran kartın 3 fanlı ise

yine ikiside tercih edilebilir ama, ben bu kriterlerde tercihimi yapardım. Galax'ı tercih ederdim genel olarak.
galaxin kalitesi nasıl bilmiyorum ama ilerde ekran kartını değiştirebilir oyuzden ben dark guardian pro alırdım

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
kesinlikle önermiyorum önünde toz filtresi bile yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

galaxin kalitesi nasıl bilmiyorum ama ilerde ekran kartını değiştirebilir oyuzden ben dark guardian pro alırdım
galax dark guardian prodan da, MSI'dan da daha kaliteli

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK

Ekran kartın 2 fanlı ise

ekran kartın 3 fanlı ise

Galax tasarımı hoşmuş

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
mag forge 100 serisine o paralar dokulmez.

revolution ve guardian pro kasalara ek olarak bu da alinir, anakartinda kasa icin type-c girisi varsa kasadaki type-c girisi de anlam kazanir.

samet_100

80+

Ekran kartın 2 fanlı ise

ekran kartın 3 fanlı ise

Galax icin kule tipi sogutucu tavsiyen varmi

Top Bottom