Peki 2000 TL ye mümkün mü ?Sadece oyunu açmak için toplanabilir eski bir şey. (Eski bileşenlere hakim değilim.)
Bunları buldum 1500-2000 arası hangisi alınır ?Sadece oyunu açmak için toplanabilir eski bir şey. (Eski bileşenlere hakim değilim.)
Dediğim gibi, eski bileşenlere hakim değilim. Maalesef yardımcı olamayacağım.Peki 2000 TL ye mümkün mü ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunları buldum 1500-2000 arası hangisi alınır ?
Hocam 1200 e alsam ne gibi eklemeler değişiklikler yapabilirim?R7 240 lı Q8400 lü sistem alınabilir. Sonunda "PAZARLIK OLURR!!" Yazan.
Ssd taktırman şart artık bu devirde yoksa en kral PC kasıyor. RAM Zaten söylemişsin yanına bir 4 daha atman iyi olacak. Bu şekilde seni götürür pc.Hocam 1200 e alsam ne gibi eklemeler değişiklikler yapabilirim?
(RAM kesin değiştireceğim)
Yukarıda attığım r7 240 olan nasıl ?1900 TL i3 lü eski pc :https://www.n11.com/urun/efs-teknol...saustu-bilgisayar-2437630?magaza=efsteknoloji
Düşün 2 .nesil bir işlemci var ve bunda klavye ekran felan hepsi eksik, gt740 2gb bile toplamaya çalışsan 4000tl buluyor bütün parçalar ile.
çok kötü zamana denk geldin kardeşim
Ekran felan varsa güzel fiyat, yanına4gb ram ve 120 gb ssd takıp, bundaki hardiskte oyunları yüklersin. ets2 felan oynayabiirsin o zamanYukarıda attığım r7 240 olan nasıl ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim için fiyat ne kadar düşük olursa o kadar iyi, üzerine eklemeler yapacağım