Türkiye de satan bulamadım. Ve aşırı ufak Tercih edeceğimi sanmıyorum ama teşekkürler.Üstüne 200 daha koyup rk61 tercih edebilirsin. Ömürlüktür. İyi günler dilerim.
Amazon üzerinden 9 gün içinde elime ulaştı. Klavye sesi mükemmel ve tuşları aşırı kaliteli. Rica ederim.Türkiye de satan bulamadım. Ve aşırı ufak Tercih edeceğimi sanmıyorum ama teşekkürler.
Türkiye de satan bulamadım. Ve aşırı ufak Tercih edeceğimi sanmıyorum ama teşekkürler.
Teşekkürler ama çok ufak geliyor bana bu boyutta ki klavyeler.
alabileceğin en iyisi bu veya mizar mz60.
switch markasından dolayımı tercih sebebin. Ömürlük ve sağlam mıdır bu model. Hp güven vermiyor da pek eskiden öyleydi yani.
Sağlamdir elimde mevcut aynısı.switch markasından dolayımı tercih sebebin. Ömürlük ve sağlam mıdır bu model. Hp güven vermiyor da pek eskiden öyleydi yani.
Berbat btwLogitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu nasıl uzun yılardır bizim bi abi kullanıyor hiç sıkıntı yaşadığını görmedim bende klavye alırsam bunu düşünüyordum
Btw nedir abi cidden öylemi ya hayal kırıklığına uğradım logitech üzdüBerbat btw
Btw ingilizce bir kısaltma. Bu arada klavye çok kötü diyor. O logitech mebran bir klavye o yüzden kötüydü.Btw nedir abi cidden öylemi ya hayal kırıklığına uğradım logitech üzdü