T O B İ
80+ Bronze
Dahası
Apu sistem için 1k monitör önerir misiniz ?
Şöyle bi tane buldum iyi mi ?
Apu sistem için 1k monitör önerir misiniz ?
21.5 ta alınmaz reis çok küçük kalır. Bence fps oyunlarını çok oynamıyorsan 75 hz güzel bir monitör al.Apu sistem için 1k monitör önerir misiniz ?
Alabilirsin ama TN panel renkler çok iyi olmaz. bütçe bu kadarsa alabilirsinCs valorant fortnite ve ac - watch dogs 2 fln
21.5 ta alınmaz reis çok küçük kalır. Bence fps oyunlarını çok oynamıyorsan 75 hz güzel bir monitör al.
bu monitör 950 tl di 1 hafta önceAcer QG241Y 24" 1 ms Full HD FreeSync Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer QG241Y 24" 1 ms Full HD FreeSync Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer QG241Y 24" 1 ms Full HD FreeSync Monitör özelliklerini incele, 4.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yapacak bir şey yokbu monitör 950 TL di 1 hafta önce
Yapacak bir şey yok
Şu an en iyi bu mu ?
Acer QG241Y 24" 1 ms Full HD FreeSync Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer QG241Y 24" 1 ms Full HD FreeSync Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer QG241Y 24" 1 ms Full HD FreeSync Monitör özelliklerini incele, 4.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com