Neler Yeni

1000 TL MOUSE ONERISI

Hasan_Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Hasan Enes
İlgilendiği Kategoriler
.
Instagram
.
Steam
.
Facebook
.
Discord
.
Reddit
.
Yurtdışından ürün almak zor değil hocam tek fark geç gelmesi paranızı kötü kullanmayın Attack Shark X3 bu bütcedeki en iyi tercih

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
gorkem
yurtdisindan 1200'e geliyor onerdiginiz mouse. KUIYN diye bir yerden geliyor. Guvenilir midir? amazon ger falan da yazmiyor ama. Bir de sarjli olmasi irite etti beni. Uzun sure oyun oynuyorum ve hertz, hizlanma kablosuzda daha kotu olmaz dimi?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,015
İsim
kilan embappe
yurtdisindan 1200'e geliyor onerdiginiz mouse. KUIYN diye bir yerden geliyor. Guvenilir midir? amazon ger falan da yazmiyor ama. Bir de sarjli olmasi irite etti beni. Uzun sure oyun oynuyorum ve hertz, hizlanma kablosuzda daha kotu olmaz dimi?
Şarjları doluyor hızlı. 7/24 LOL falan oynamıyorsunuzdur herhalde yemek yemeye kalkarken tak şarja dolar zaten. Alan .ok kiiş var sıkıntı olmuyor.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Draq123
1100 gözüküyor üstü bantsız

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
gorkem
Şarjları doluyor hızlı. 7/24 LOL falan oynamıyorsunuzdur herhalde yemek yemeye kalkarken tak şarja dolar zaten. Alan .ok kiiş var sıkıntı olmuyor.
lol cok girmem 40 dkka falan oynarim maksimum gunde. Daha cok fps tarzi call of duty zombie falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

yalniz mouse ozellikleri falan cok iyiymis. Kac gunde gelir yurtdisindan? bir de attack sharkin mouse padini onerir misiniz bunun yanina?

Son düzenleme:

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,015
İsim
kilan embappe
lol cok girmem 40 dkka falan oynarim maksimum gunde. Daha cok fps tarzi call of duty zombie falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

yalniz mouse ozellikleri falan cok iyiymis. Kac gunde gelir yurtdisindan? bir de attack sharkin mouse padini onerir misiniz bunun yanina?
Mousepad olarak klasse pro 90x40 alın geçin. Prime ile alırsanız 1 haftadan uzun sürmez gibi. Ben Atack Shark K86 klavye almıştım 6 günde geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
gorkem
Mousepad olarak klasse pro 90x40 alın geçin. Prime ile alırsanız 1 haftadan uzun sürmez gibi. Ben Atack Shark K86 klavye almıştım 6 günde geldi.
bu urun mu? iyi midir merdiven alti gibi duruyor. Boyutuna gore ucuz geldi. Mousun skatezlerini mahvetmesin

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,015
İsim
kilan embappe
bu urun mu? iyi midir merdiven alti gibi duruyor. Boyutuna gore ucuz geldi. Mousun skatezlerini mahvetmesin

Ben bunun altı classic moddeli kullanıyorum. On numara. Bu daha iyidir KLASSE, PORGE ve XRADES mousepaddlar üzmez.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,015
İsim
kilan embappe
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,869