Arkadaşlar bana 1k fiyatı geçmeyecek mouse onerisi yapabilirmisiniz razer cobra veya viper alcaktim aniden cobra 900tlden 1600tl oldu sacma sapan bi anda 2 kati zam
Kablolu yazmayi unutmusum benim hatam wireless istemiyorum ya teşekkür ederim yinede hayırlı olsun bu aradaYükleniyor...
www.amazon.com.tr
Sistemin iyise fps oyunlarına ağırlık veriyorsan 4k dongle'ınıda alabilirsin Prime 1 aylık ücretsiz deneme hakkıyla kargoyu ücretsiz yapabilirsin
(Ben aldım kargoda 13 eylülde gelicek)
Kablolu yazmayi unutmusumKablolu kablosuz ?
Neden kablolu peki?Kablolu yazmayi unutmusum benim hatam wireless istemiyorum ya teşekkür ederim yinede hayırlı olsun bu arada
Ya bu sarj olayını sevmiyorum sinirimi bozuyor gamepaddlerdede böyle kablolu severim ps5e kablolu kol takılmıyor sinirleniyorum onada zatenNeden kablolu peki?
80 Saat pil ömrü var hiç yoktan akşam yatmadan önce taksanız bile yeter 2 saatte şarjı full oluyor gün içinde şarj bitme problemi olmaz diye düşünüyorum ama sizin fikriniz sırf böyle bir durum yüzünden daha kötü bir mouse almak mantıksız benceYa bu sarj olayını sevmiyorum sinirimi bozuyor gamepaddlerdede böyle kablolu severim ps5e kablolu kol takılmıyor sinirleniyorum onada zaten
Rival 3 mu bumu peki biraz rgb hastasıyım da teşekür ederim bu arada hem sistem önerisi için hemde mouse önerisi içinBu bütçeye iyi bir mouse. @MuratTheFounderOfGariban önerdiği ürün.
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse Patentli Analog Teknoloji Patentli analog teknolojisi sayesinde XM1r, tıklamaları tam olarak tanımak için geleneksel sinyal iç karartıcılığının ötesine geçer. Bu yöntem dijital yaklaşımlardan çok daha üstündür. Dijital sinyal işleme yalnızca iki geri bildirim...shop.connectgame.com.tr
Ne demek. Ben rival 3 seçebilirdim ama attığım mouse dan iyi olduğu anlamına gelmesin.Rival 3 mu bumu peki biraz rgb hastasıyım da teşekür ederim bu arada hem sistem önerisi için hemde mouse önerisi için