az daha çıkabilirsen bu var çok öneriliyorArkadaşlar Merhabalar 1000 TL bütçem var mekanik oyuncu klavyesi almaya karar verdim. Güzel beğendiğiniz kullandığınız mekanik klavye önerisi yapabilir misiniz ?
Keyifli Forumlar..
Gamakay'ı alacak bütçen yoksa:Arkadaşlar Merhabalar 1000 TL bütçem var mekanik oyuncu klavyesi almaya karar verdim. Güzel beğendiğiniz kullandığınız mekanik klavye önerisi yapabilir misiniz ?
Keyifli Forumlar..
Hocam bu önerdiğiniz klavyeler markaları bir değişik geldi gözüme güvenilir mi bunlar
TR'de alabileceğin asustur steelseriestir tüm klavyeleri katlarlar. İyi markalar.Hocam bu önerdiğiniz klavyeler markaları bir değişik geldi gözüme güvenilir mi bunlar
Fare olarak da steelseries den rival 3 alacağım önerir misin hocam ?TR'de alabileceğin asustur steelseriestir tüm klavyeleri katlarlar. İyi markalar.
Berbat mouse. Bütçen ne kadar mouse için?Fare olarak da steelseries den rival 3 alacağım önerir misin hocam ?
max 700 tlBerbat mouse. Bütçen ne kadar mouse için?
max 700 TL
DK61E mi katlar? Ben o fiyatıhak ettiğini düşünmüyorum, Gateron Optical switch var da kasa kalitesi falan fiyatına göre düşük... 200 TL daha veririm Gamakay alırımTR'de alabileceğin asustur steelseriestir tüm klavyeleri katlarlar. İyi markalar.
Gamay alınamıyorsa Dierya da katlar. NX switch almaktan her türlü daha mantıklıdır. PBT Double Injection keycaps Gateron Optical, Hot swap, IPX4 su koruması vs. Kasa kalitesi güzel ama yazılımı kötü.DK61E mi katlar? Ben o fiyatıhak ettiğini düşünmüyorum, Gateron Optical switch var da kasa kalitesi falan fiyatına göre düşük... 200 TL daha veririm Gamakay alırım
GamaKay MK61 60% kablolu RGB mekanik klavye Gateron optik anahtarı puding Keycaps68 tuÅları sıcak deÄiÅtirilebilir oyun klavyesi - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Yazılımı da kasası da kötü hocam net söyleyebilirim. Evet TR'de 2k+ fiyatlardan satılan çoğu klavyeden daha iyi ama Gamakay farklı bir şey, Pudding keycaps, ultra kaliteli bir kasasırf şu rgb için bile alırım.Gamay alınamıyorsa Dierya da katlar. NX switch almaktan her türlü daha mantıklıdır. PBT Double Injection keycaps Gateron Optical, Hot swap, IPX4 su koruması vs. Kasa kalitesi güzel ama yazılımı kötü.
Biliyorum işe yaramadığınıda çaktırma işte. Kasası çok kötü değil be bi gamakay etmez yine de.Yazılımı da kasası da kötü hocam net söyleyebilirim. Evet TR'de 2k+ fiyatlardan satılan çoğu klavyeden daha iyi ama Gamakay farklı bir şey, Pudding keycaps, ultra kaliteli bir kasasırf şu rgb için bile alırım.
Bu arada İPX4 sertifikası neredeyse hiç bir işe yaramıyor.