Neler Yeni

1000 TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
Şinerji'de rampage ve gamebooster'ın 1000 TL altı 7.1 ve titreşimli güzel kulaklıkları var. Siz ne önerirsiniz kullandığınız veya bildiğiniz. Bütçeyi aşabilirim ama öyle kusursuz mükemmel bir şey olmasına gerek yok cızırtı yapmasın sağlam olsun yeter 😃

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
gamepower medusa 2019dan beri aralıksız kullanıyorum bir kere bile bana mısın demedi al keyfine bak

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Ensar Polat
Şinerji'de rampage ve gamebooster'ın 1000 TL altı 7.1 ve titreşimli güzel kulaklıkları var. Siz ne önerirsiniz kullandığınız veya bildiğiniz. Bütçeyi aşabilirim ama öyle kusursuz mükemmel bir şey olmasına gerek yok cızırtı yapmasın sağlam olsun yeter 😃
Havit 2002p

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,305
İsim
kadir

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benim anakartım asrock B450M-HDV R4.0. Bunun ses kartı iyidir diye düşünüyorum çünkü P modelinde kendi ses karto var D modelinde yok diye biliyorum. Bi de 2002D modeli varmış galiba bunun farkları ne tam olarak hangisi alınmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi de mikrofon çıkmıyormış P modelinde sanırsam ben hiç kullanmıyorum neredeyse

Realtek ALC887/897 Audio Codec

Anakartımın ses yongası buymuş D modelini alırsam bu yonga yeterli gelir mi? Gelmiyorsa P modelini alıcam çünkü onda kendi ses yongası vae diye biliyorum

Son düzenleme:

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
o modelde çok iyi fakat anakartınızın ses kartı iyi olması gerek kötü ise 2002p alın
Hocam h2002d yi aldım bile amazon prime ile 850 TL'ye 😊 P modeli 250 TL civarı daha pahalı ve ses kartıyla ilgili şöyle bir inceleme okudun t forumunda

Kulaklığın Sesi |
Öncelikle 10 yıllık ALC269 ses kartı ile denediğimi tekrar söylemek istiyorum. Kendisine ait ses kartı olmadığı için gücü bilgisayarınızın ses kartından alacak. ALC892 ile denediğim de gerçekten mükemmel bir ses kalitesi yakaladım. Ses kasmaya birebir olduğunu söyleyebilirim. Giriş seviyesi sanal 7.1 kulaklıklardan daha iyi ses veriyor. Bunu ise 53mm sürücülerine borçlu. Kaliteli stereo hoparlörler barındırdığını söyleyelim. Birçok müzik dinledim kulaklık ile. ALC269 ile hafif Bass kaybı yaşadığımı söyleyebilirim. Ama çok dikkatli şekilde dinleyince anlaşılabiliyor. Ses kartı 10 yıllık olmasına rağmen kulaklık çok iyi bir performans verdi. Sesler mükemmel derece anlaşılır, herhangi bir boğuk ses yok kulaklıkta. Çok dikkatli dinleyince hafif Bass kaybı dışında bir sıkıntı yaşamadım. Ki benim için pek fark etmiyor. Ses kalitesi muazzam. Kafama takılıyken dışarıya ses vermiyor. Kulak içi kulaklıkların kulağıma zarar vermesinden ötürü bu kulaklık bana ilaç gibi geldi. Sesi ile ilgili yorumlarım bunlar. Masaüstünde verdiği performans muazzam. ALC892 ses kartımın olduğunu söyleyeyim masaüstünde. 10 yıllık ALC269 ses kartı ile de güzel bir performans verdi. Bunu 53mm kaliteli sürücüleri olmasına borçlu. :)

Ayrıca şöyle bir sıkıntı var kulaklık düştüğü zaman ses kartı hasar alabilir ve bozulabilir anakartın zarar görmesi daha düşük ihtimal 🙂

Benim ses kartım da eski sayılmaz pek

7.1 CH HD Audio (Realtek ALC887/897 Audio Codec)

Şimdiki kulaklığım Ali Express den aldığım dandik bi kulaklık ilk defa kulaklığa bu kadar para bayıyorum pişman olmam inşallah bakalım nasıl bir duygu 😄

Top Bottom