FullFull mü TKL mi istiyorsun.
Bu fiyata full klavye yok maalesef. Monster klavyesi var 1200 sanırım lakin switch leri kaliteli değil 1600e Asus tuf K3 var indirime girerse bende almayı planlıyorum. Fiyatlar böyle.Full
Full
Eğer bilen varsa yazarsa daha iyi olur bede o fiyat bandında arıyorumBu fiyata full klavye yok maalesef. Monster klavyesi var 1200 sanırım lakin switch leri kaliteli değil 1600e Asus tuf K3 var indirime girerse bende almayı planlıyorum. Fiyatlar böyle.
Peki TKL VARMIBu fiyata full klavye yok maalesef. Monster klavyesi var 1200 sanırım lakin switch leri kaliteli değil 1600e Asus tuf K3 var indirime girerse bende almayı planlıyorum. Fiyatlar böyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer bilen varsa yazarsa daha iyi olur bede o fiyat bandında arıyorum
K552 Kumara.Peki TKL VARMI
Şaka maka adam gibi klavye yok. Kaç yıllık klavyeleri koşturuyoruz. Birde fury level y1 var.Redragon K551 Vara RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K551 Vara RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K551 Vara RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 4.317,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mavi switch haberin olsun. Sadece bu var. İsteğine uygun full red switch yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
K552 Kumara.
Fury level y1 de bakabilirsin. Hem beyaz hem siyah yapabiliyorsun klavyeyiPeki TKL VARMI