MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,250
Yok diye biliyorumRazer Orochi V2 Bu üründe hyperspeed mevcut değil mi
Yok diye biliyorumRazer Orochi V2 Bu üründe hyperspeed mevcut değil mi
Varmış https://www.razer.com/gaming-mice/Razer-Orochi-V2/RZ01-03730100-R3U1Var mi
Bende var diye biliyorumYok diye biliyorum
Çok teşekkür ederim sevindim vallaVarmış https://www.razer.com/gaming-mice/Razer-Orochi-V2/RZ01-03730100-R3U1
Post automatically merged:
Alıntıyı görüntüle
@Exe1ans
Sandığın kadar kalitesiz değil deathadder hissiyatı veriyor.MM712 alın darmoshark düşük malzeme kalitesine sahip bir mouse, click leri yan tuşları falanda aynı şekil... MM712 öneririm.
Kullandın mı bro? Biz biraz ülke olarak bu mouse lar pahalı mouse diye geçiyor diye düşünüyoruz ama yurt dışı incelemelerine bir bakarsan mouse'un yerden yere vurulduğunu göreceksin.Sandığın kadar kalitesiz değil deathadder hissiyatı veriyor.
Kullandım kanka fotoğrafını atmıştım sana hatta arkadaşıma da aldık o da Steelseries in wireless bir modelinden geçti rival değil de başka bir model konuşmaları bırakıyorum burayaKullandın mı bro? Biz biraz ülke olarak bu mouse lar pahalı mouse diye geçiyor diye düşünüyoruz ama yurt dışı incelemelerine bir bakarsan mouse'un yerden yere vurulduğunu göreceksin.
Fan demedim ki? Valla Reddit te nerede önerildiğini gördün bilmiyorum ama ben önermem bir sıkıntı olsa zaten ConnectGame olsun Darmoshark olsun garanti hakkında bir haber...Kullandım kanka fotoğrafını atmıştım sana hatta arkadaşıma da aldık o da Steelseries in wireless bir modelinden geçti rival değil de başka bir model konuşmaları bırakıyorum buraya Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Nays ve tik hızı ile 1100 liraya falan geldi ona da. Yurtdışı incelemelerinde daha doğrusu redditte vs gezinirken bakıldığında kullanıcı yorumları da kötü gelmedi ben de begendigim icin oneriyorum fanlik bir durum yok yani. zaten darmosharki ilk defa duymuşum denemişim neyinin fani olayım![]()
Bu yüzden N11den alıyorum ben. N11in politikası daha kolay olduğu için koşulsuz iade edebiliyorum bir sıkıntı çıkmadan hem de daha ucuza geliyor.Fan demedim ki? Valla Reddit te nerede önerildiğini gördün bilmiyorum ama ben önermem bir sıkıntı olsa zaten ConnectGame olsun Darmoshark olsun garanti hakkında bir haber...
Satıcı aynı gönderimi n11 yapıyor.Bu yüzden N11den alıyorum ben. N11in politikası daha kolay olduğu için koşulsuz iade edebiliyorum bir sıkıntı çıkmadan hem de daha ucuza geliyor.
Biliyorum ama n11 üzerinden koşulsuz iade vs var kabul etmeme gibi bir lüksleri olmuyor genelde. Delux M700 göndermiştik aldılar onu mesela bipe bipeSatıcı aynı gönderimi n11 yapıyor.
Öyle bir şey olsa n11 de satış yapmazlardı.Biliyorum ama n11 üzerinden koşulsuz iade vs var kabul etmeme gibi bir lüksleri olmuyor genelde. Delux M700 göndermiştik aldılar onu mesela bipe bipe
Şu mouseyi önermeyin artık rezil bir mouseRazer Orochi V2 bu model değil mi bahsettiğiniz hem fiyatı da uygun eğer buysa bunu alalım bence 750 TL İtopya da
Steelseries Rival 3 Wireless bu model de var arkadaşlar