1000 TL Wireless Mouse Önerisi

Exe1ans

80+
Reaksiyon skoru
40
Merhaba arkadaşlar Logitech K240 kullanıyorum aşırı derece gecikme sorunu var ve bilgisayar ile aramda 2 metre falan bu sebepten ötürü. Önereceğiniz Mouse de çekim gücü çok önemli bu yüzden aslında ben G305 lightspeed düşünmüştüm wifi yönünden ama siz daha iyi bilirsiniz. İstediğim özellikler 1 Ms olsun en az gecikme değerine sahip olması yani ve Wifi olarak kesinlikle çekmedi

Merhaba arkadaşlar Logitech K240 kullanıyorum aşırı derece gecikme sorunu var ve bilgisayar ile aramda 2 metre falan bu sebepten ötürü. Önereceğiniz Mouse de çekim gücü çok önemli bu yüzden aslında ben G305 lightspeed düşünmüştüm wifi yönünden ama siz daha iyi bilirsiniz. İstediğim özellikler 1 Ms olsun en az gecikme değerine sahip olması yani ve Wifi olarak kesinlikle çekmedi

Çıkabikirseniz bu fiyatlara öneririm hocam kullanıyorum ve kesinlikle memnunum

hocam ama bu siteden değilde n11 veya trendyoldan alın iade daha kolay oluyor. Aynı satıcı haberiniz olsun.

Darmoshark m3 düşünebilirsin. olmazsa razerin hyperspeedli bişeyi vardı

Darmoshark m3 düşünebilirsin. olmazsa razerin hyperspeedli bişeyi vardı
Razer Orochi V2 bu model değil mi bahsettiğiniz hem fiyatı da uygun eğer buysa bunu alalım bence 750 TL İtopya da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Steelseries Rival 3 Wireless bu model de var arkadaşlar​

Son düzenleme:
D
Razer Orochi V2 bu model değil mi bahsettiğiniz hem fiyatı da uygun eğer buysa bunu alalım bence 750 TL İtopya da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Steelseries Rival 3 Wireless bu model de var arkadaşlar​

Darmoshark daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,022
Üyeler
194,790
Son üye
Xrta_Alp