Tam boy mu ariyorsunuz?mekanik klavye istiyorum hangi marka önerirsiniz 1250 TL'ye çıkabilirim maksimum
evetTam boy mu ariyorsunuz?
Adam tam boy istemis.bizim dükkanda var havale sonrası kargo yapıyoruz 800tl red switch kabloluAlıntıyı görüntüle
gamepower iyi ama attığın ürün dandikAltec Lansing ALGK8614GR Red Switch Rainbow TR Q Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bu nasıl arkadaşım önerdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
gamepower markası nasıl birde
isterse diye attım bunuda tam boy siyah da var oda 800Adam tam boy istemis.
Gamepower iyi mi? Markadan ziyade model onemlidir ayrica o tarz markalarin birkac modeli disinda alinabilir bir seyi yok.gamepower iyi ama attığın ürün dandik
isterse diye attım bunuda tam boy siyah da var oda 800
Alinmaz fazla dusunmeyin derim hocam attigim encoderdan daha iyi tam boy bulamazsiniz bu butcede.Altec Lansing ALGK8614GR Red Switch Rainbow TR Q Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bu nasıl arkadaşım önerdi
gamepower markası nasıl birde
attımGamepower iyi mi? Markadan ziyade model onemlidir ayrica o tarz markalarin birkac modeli disinda alinabilir bir seyi yok.
Alinmaz fazla dusunmeyin derim hocam attigim encoderdan daha iyi tam boy bulamazsiniz bu butcede.
Hocam model ne sadece gorsel atmissiniz. Ayrica link falan yok mu?Alıntıyı görüntüle buna yine ona benzer aynısı değil 0 ürün 800tl
attım