İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
HDD: 75 TL
Çok anlamıyorum HDDlerden ancak araştırdığım kadarıyla 75 TL'ye 320 GB boyutunda HDDler bulunuyor. Testlerini yaptırıp alın.
NOT! 1000 TL'yi biraz geçti. Pazarlık yapmayı unutmayın. Tüm ürünleri alırken test yaptırın. Kasayı bilerek tercih etmedim. Zaten düşük bütçedeyiz. Bir de bileşen parasından kısıp kasa almak hata olur diye düşünüyorum. Sistemi uzay montaj olarak kullanabilirsiniz.