Neler Yeni

1000 TL ye kadar ayakkabı önerisi yapar mısınız?

Beren

80+ Gold
ben şu an bunu kullanıyorum gayet rahat ama bilekli ayakkabı sever misin bilmiyorum

ayrıca ilk giydiğinde biraz sıkabilir ama sonradan düzeliyor merak etme. bu arada ayaklarını sıcak tutan bir ayakkabı daha çok ilkbahar, sonbahar ve kış için uygun ama yazın da çok problem olmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Hocam ithal QR kodlu NİKE air Force alabilirsiniz almak isterseniz mesaj atın yardımcı olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hem artist bir ayakkabı hemde beyaz rengi 10numara

2mApoo

80+ Silver

Omni-Man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
A
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben hiç düşünmeden NİKE RUNNER ERKEK modellerine bakardım aga.

Pek rahat durmuyor hocam

Hocam ithal QR kodlu NİKE air Force alabilirsiniz almak isterseniz mesaj atın yardımcı olurum

Hem artist bir ayakkabı hemde beyaz rengi 10numara
Nasıl olacak o hocam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Hocam ben dolaptan dediğim gibi almıştım dolapab01 diye birisi adam QR ithal olan airforce ondan almıştım gayet memnunum istersen ona yaz yorum yap bakar ben memnunum ayakkabıdan
Pek rahat durmuyor hocam

Nasıl olacak o hocam?

Omni-Man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
A
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben dolaptan dediğim gibi almıştım dolapab01 diye birisi adam QR ithal olan airforce ondan almıştım gayet memnunum istersen ona yaz yorum yap bakar ben memnunum ayakkabıdan
Dolaptan almak istemiyorum bu paraya internetten alabileceğim güzel bir ayakkabı yok mu hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Dolaptan almak istemiyorum bu paraya internetten alabileceğim güzel bir ayakkabı yok mu hocam
Hocam valla ben dolaptan aldım memnun kaldım canlı mağazaya gitsem urun çakma replika vs çıkacaktı başka bilmiyorum ama Trendyol olabilir

Omni-Man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
A
Hocam valla ben dolaptan aldım memnun kaldım canlı mağazaya gitsem urun çakma replika vs çıkacaktı başka bilmiyorum ama Trendyol olabilir
Canlı mağazada nasıl çakma olacak? Trendyolda çakma çıkma ihtimali vardır ama mağazada çakma olmaz hocam
Trendyoldan hangi model ayakkabı önerirsiniz? Trendyolda ayakkabı olduğunu ben de biliyorum

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Nike blazer bakabilirsin fiyatları ne durumda bilmiyorum ama bazen indirime giriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Canlı mağazada nasıl çakma olacak? Trendyolda çakma çıkma ihtimali vardır ama mağazada çakma olmaz hocam
Trendyoldan hangi model ayakkabı önerirsiniz? Trendyolda ayakkabı olduğunu ben de biliyorum
Hocam İstanbul’da yaşıyorsan eminonu carsisi var o tarz bahsediyorum onlar Çakma trendyolda veya Hepsiburadada vs alışveriş yerlerinde güzel indirimler oluyor tercihinize göre alabilirsiniz nike air jorden mi ne vardı oda güzel siyah beyazı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,017
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom