Omni-Man
80+ Bronze
Dahası
Ayağım 43 numara ve görünüşünden çok rahatlığı daha önemli benim için
Pek rahat durmuyor hocamBen hiç düşünmeden NİKE RUNNER ERKEK modellerine bakardım aga.
İşte Sana Göre Sportif Bir Ürün!
Venture Runner Erkek Beyaz Sneaker Ayakkabı CK2944-101 1699.90www.sportive.com.tr
Nike Venture Runner Erkek Günlük Spor Ayakkabı
SİYAH Nike Venture Runner Erkek Günlük Spor Ayakkabı 1.449,90 TLwww.intersport.com.tr
Nasıl olacak o hocam?Hocam ithal QR kodlu NİKE air Force alabilirsiniz almak isterseniz mesaj atın yardımcı olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hem artist bir ayakkabı hemde beyaz rengi 10numara
Pek rahat durmuyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl olacak o hocam?
Dolaptan almak istemiyorum bu paraya internetten alabileceğim güzel bir ayakkabı yok mu hocamHocam ben dolaptan dediğim gibi almıştım dolapab01 diye birisi adam QR ithal olan airforce ondan almıştım gayet memnunum istersen ona yaz yorum yap bakar ben memnunum ayakkabıdan
Hocam valla ben dolaptan aldım memnun kaldım canlı mağazaya gitsem urun çakma replika vs çıkacaktı başka bilmiyorum ama Trendyol olabilirDolaptan almak istemiyorum bu paraya internetten alabileceğim güzel bir ayakkabı yok mu hocam
Canlı mağazada nasıl çakma olacak? Trendyolda çakma çıkma ihtimali vardır ama mağazada çakma olmaz hocamHocam valla ben dolaptan aldım memnun kaldım canlı mağazaya gitsem urun çakma replika vs çıkacaktı başka bilmiyorum ama Trendyol olabilir
Hocam İstanbul’da yaşıyorsan eminonu carsisi var o tarz bahsediyorum onlar Çakma trendyolda veya Hepsiburadada vs alışveriş yerlerinde güzel indirimler oluyor tercihinize göre alabilirsiniz nike air jorden mi ne vardı oda güzel siyah beyazıCanlı mağazada nasıl çakma olacak? Trendyolda çakma çıkma ihtimali vardır ama mağazada çakma olmaz hocam
Trendyoldan hangi model ayakkabı önerirsiniz? Trendyolda ayakkabı olduğunu ben de biliyorum