Saolun 1100 TL bandında Corsair void elite wireless veya Asus rog delta alınır mı?Selamlar,
Hyperx Cloud 2 Amazon'da şu an 909 TL. Bütçeye uygun baya da iyi bir kulaklık. Ben de olmasa da tavsiye ederim
İkisi arasında Asus tercih ederdim. Fakat ben bu konuda gene memur kafalı olduğum için banko oynar hyper x cloud 2 derdim Tercih sizinSaolun 1100 TL bandında Corsair void elite wireless veya Asus rog delta alınır mı?
Saolun iyi gecelerİkisi arasında
İkisi arasında Asus tercih ederdim. Fakat ben bu konuda gene memur kafalı olduğum için banko oynar hyper x cloud 2 derdim Tercih sizin
blackshark v2 alınır hocam ama ben olsam v2x almazdımHocam peki razer blackshark v2 alınır mı veya v2x ama x olanda ses kartı yok asus b560m a anakart ses kartı iyi midir ve sizce hangisi v2 mi v2x mi
Saolun hocam bütçem yükseldi 1100 TL ye kadar hatta biraz daha çıkabilirim ona göre bir şey önerir misin birde mesela geçen hafta Corsair void elite wireless 1100 TL Asus rog delta 1070 TL idi bu iki kulaklıktan hangisi daha iyi olur ve alınır mı siz yine de tavsiye ettiğiniz bir modeli önerirseniz bu ikisi dışında sevinirimblackshark v2 alınır hocam ama ben olsam v2x almazdım
asus rog delta daha iyi gibi bence hocamSaolun hocam bütçem yükseldi 1100 TL ye kadar hatta biraz daha çıkabilirim ona göre bir şey önerir misin birde mesela geçen hafta Corsair void elite wireless 1100 TL Asus rog delta 1070 TL idi bu iki kulaklıktan hangisi daha iyi olur ve alınır mı siz yine de tavsiye ettiğiniz bir modeli önerirseniz bu ikisi dışında sevinirim
Saolun hocam peki bu bütçede kendi öneriniz olan bir kulaklık var mı rog delta ve void elite dışındaasus rog delta daha iyi gibi bence hocam
başka önerim yok hocam piyasadan biraz uzağımSaolun hocam peki bu bütçede kendi öneriniz olan bir kulaklık var mı rog delta ve void elite dışında
Tamam hocam saolun iyi gecelerbaşka önerim yok hocam piyasadan biraz uzağım
iyi gecelerTamam hocam saolun iyi geceler
Hocam bazen itopya da asus rog delta 1070 tl ye düşüyor bazen de cuma günleri incehesap indirim yapıyor ve corsair void elite rgb wireless modeli 1100 tl ye düşüyor büyük ihtimal corsair olanı alacağımtakipteyim hocam cloud 2 aldım mikrofonu bozuk çıktı 1000 TL bütçem var benimde